GALERIE FOTO: Noul Mercedes C-class ni se prezinta in detaliu

GALERIE FOTO: Noul Mercedes C-class ni se prezinta in detaliu
  • Noul Mercedes C-Class a debutat la inceputul acestui an
  • Modelul este disponibil in compania a trei motorizari
  • Preturile din Romania pornesc de la 35.960 de euro
Distribuie pe Facebook

Mai usor, mai spatios si mai modern ca oricand. Noul Mercedes C-Class se bucura de toate caracteristicile necesare pentru a putea fi incoronat regele segmentului mediu al automobilelor premium.

Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit, noul Mercedes C-Class iese in evidenta in special datorita asemanarilor stilistice dintre persoana sa si ultima generatie a limuzinei S-Class, cele doua automobile ale producatorului german impartindu-si atat linia generala, cat si numeroase detalii particulare - precum design-ul blocurilor optice frontale si posterioare, daca vrei.

Daca la exterior nu reprezinta nici mai mult decat o simpla versiune in miniatura a navei amiral din Stuttgart, noul Mercedes C-Class poate fi considerat o cu totul alta specie atunci cand vine vorba de aspectul interior, autoturismul de clasa medie bucurandu-se aici (oarecum) de propria sa identitate. O identitate caracterizata de forme circulare, materiale de calitate superioara si tehnologie de ultima ora - precum touchpadul inovator sau sistemul de aer conditionat capabil sa utilizeze datele transmise de GPS si sa opreasca automat recircularea aerului atunci cand masina intra intr-un tunel.

Noul Mercedes C-class - Galerie Foto

Noul Mercedes C-class - Galerie FotoNoul Mercedes C-class - Galerie Foto

In ceea ce priveste partea tehnica, tinem sa reamintim ca noul Mercedes C-Class impresioneaza in cadrul acestui departament prin greutatea sa cu aproximativ 100 de kilograme mai mica, la care se mai adauga si coeficientul aerodinamic de doar 0.24, un record absolut pentru acest segment. Multumita acestor doua elemente, consumul de carburant a coborat cu pana la 20%, varianta C220 BlueTec promitand un consum mediu de numai 4.0 litri la 100 kilometri. Si asta in ciuda faptului ca ascunde sub capota un propulsor, turbodiesel ce-i drept, de 2.2 litri si 170 de cai putere.

Lista cu motorizari disponibile la lansare mai include, de asemenea, si o unitate turbo de 1.6 litri, 156 CP si 250 Nm, dar si un motor turbo cu o capacitate de doi litri, 184 cai putere si 300 Newton-Metri. In functie de versiunea pentru care s-a optat, livrarea valorilor maxime catre rotile spate se realizeaza fie prin intermediul unei cutii manuale, fie cu ajutorul unei transmisii spate.

Cea mai noua generatie a modelului Mercedes C-Class porneste in Romania de la suma de 35.960 de euro.

Noul Mercedes C-class - Galerie Foto

Noul Mercedes C-class - Galerie FotoNoul Mercedes C-class - Galerie Foto

Noul Mercedes C-class - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Noul Mercedes C-class - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2014