Galerie Foto: Noul Renault Captur se prezinta in detaliu

Lansat in premiera mondiala in urma cu numai o luna, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, crossoverul Renault Captur revine din nou in atentia noastra si ni se dezvaluie astazi in detaliu, intr-o ampla galerie foto.
Distribuie pe Facebook

Avand la baza cea de-a patra generatie a modelului Clio, noul Renault Captur masoara 4.12 metri in lungime, 1.77 metri in latime, respectiv 1.57 metri in inaltime si ofera pasagerilor sai un ampatament total de aproximativ 2.6 metri. De asemenea, crossover-ul constructorului francez se mai lauda si cu o garda la sol de 200 milimetri, in timp ce capacitatea de incarcare a portbagajului variaza intre 377 si 455 litri - in functie de pozitia banchetei spate.

In ceea ce priveste paleta de motorizari, viitorii clienti au la dispozitie o gama formata exclusiv din motoare supraalimentate, atat cu trei, cat si cu patru cilindri in linie. Intr-o alta ordine de idei, noul Renault Captur poate fi comandat fie in doua versiuni pe benzina - 0.9 TCe de 90 CP sau 1.2 TCe de 120 CP, fie intr-o varianta diesel 1.5 dCi de 90 cai putere. Cu exceptia modelului 1.2 TCe, care foloseste o cutie EDC cu dublu ambreiaj, toate exemplarele se bucura de prezenta unei transmisii manuale.

De asemenea, important de precizat, cumparatorii crossoverului francez vor putea opta pentru numeroase optiuni si atunci cand vine vorba de personalizarea propriului lor automobil, acest lucru observandu-se cel mai bine in cadrul amplei galerii foto, ce prezinta in detaliu noul Renault Captur.

Renault Captur - Galerie Foto

Renault Captur - Galerie Foto

Renault Captur - Galerie Foto

Renault Captur - Galerie Foto

Renault Captur - Galerie Foto

Renault Captur - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (131) Poze Renault Captur - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2013