GALERIE VIDEO cu cel mai avansat break din lume. Cum arata el si cand ajunge la vanzare

GALERIE VIDEO cu cel mai avansat break din lume. Cum arata el si cand ajunge la vanzare
  • Germanii de la Mercedes au publicat in cursul acestei dimineti o super-galerie video a noului E-Class T-Modell
  • Break-ul marcii din Stuttgart va fi disponibil la vanzare incepand cu sfarsitul verii lui 2016
  • Clientii pot opta pentru trei versiuni diesel si patru variante pe benzina, cu pana la 401 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes au publicat in cursul acestei dimineti o super-galerie video a noului E-Class T-Modell. Break-ul marcii din Stuttgart va fi disponibil la vanzare incepand cu sfarsitul verii lui 2016.

L-am admirat ieri in primele fotografii oficiale, iar astazi s-a intors intr-o super-galerie video. Noul Mercedes E-Class T-Modell, caci el reprezinta subiectul principal al acestei discutii, iese in evidenta printr-un design atragator si o gama variata de motorizari.

Tehnologia incorporata la bordul break-ului german este insa cea care impresioneaza cu adevarat. Iar acum ne referim in special la cele doua display-uri de cate 12.3 inch fiecare imprumutate de la ultima generatie a limuzinei S-Class si montate la nivelul panoului de bord.

Asemeni versiunii sedan, noul Mercedes E-Class T-Modell se poate lauda inclusiv cu faruri Multibeam LED compuse din 84 de LED-uri controlate individual, pilot automat pentru rularea pe autostrada, dar si suspensie pneumatica, daca vrei.

In plus, pentru iubitorii de gadget-uri, break-ul german propune si un sistem de iluminare ambientala cu 64 de culori, instalatie audio Burmester cu 3D surround sau... ei bine, posibilitatea de a fi pornit, respectiv parcat prin intermediul telefonului mobil.

Dupa cum precizam si numai cateva randuri mai sus, noul Mercedes E-Class T-Modell este disponibil la vanzare intr-o gama varianta de motorizari, clientii avand de ales intre trei versiuni diesel si patru variante pe benzina.

Reprezentantii primei categorii constau intr-un I4 de 2.0 litri si 150 sau 194 CP, respectiv un V6 de 3.0 litri si 258 CP, pe cand membrii celui din urma club au adoptat un I4 de 2.0 litri si 184 sau 211 CP, respectiv un V6 de 3.0 litri si 333 sau 401 CP.

Toate unitatile cu pricina lucreaza alaturi de o transmisie automata cu noua trepte si, de la caz la caz, un sistem de tractiune spate ori integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe