Garantia masinilor Volkswagen luate prin Porsche Romania creste de la 2 la 4 ani

Garantia masinilor Volkswagen luate prin Porsche Romania creste de la 2 la 4 ani
Porsche Romania, importatorul marcilor Grupului Volkswagen pe piata locala, va extinde garantia masinilor Volkswagen, atat autoturisme cat si utilitare, de la 2 ani la 4 ani. Garantia va fi valabila in toate statele UE.
Distribuie pe Facebook

Vestea buna pentru clientii noi ai marcii Volkswagen vine de la Brent Valmar, directorul general Porsche Romania, importatorul marcii germane.

"Exista o atentie si o preocupare legata de asigurarea unui grad cat mai ridicat de incarcare in service, in conditiile in care au existat investitii majore realizate de catre dealeri. Una din preocuparile noastre se va materializa in zilele urmatoare - vom extinde garantia masinilor cu inca doi ani, incepand cu Volkswagen si Volkswagen Comerciale, urmand pe rand sa crestem perioada si celorlalte marci. Garantia este oferita in Romania, dar va fi valabila pe intreg teritoriu al Uniunii Europene", a declarat Brent Valmar, citat de ZF.ro.

Garantia masinilor Volkswagen va fi compusa din cei doi ani oferiti standard de producator, carora li se vor adauga alti doi, suplimentati de importator.

In prezent toate marcile importate de Porsche Romania au garantie standard de 2 ani.

In ultimii ani majoritatea importatorilor si producatorilor de masini au extins perioada de garantie oferita vehiculelor noi vandute, pentru a asigura un volum stabil in service, in conditiile in care orice defect dar si revizie trebuie efectuata numai intr-un service autorizat in perioada de garantie.

Data la care va incepe acest program de extindere a garantiei oferit de dealerii Porsche Romania urmeaza a fi anuntata in scurt timp.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2011