Gata cu asteptarea: avem primele POZE REALE cu noul Renault Megane RS!

Gata cu asteptarea: avem primele POZE REALE cu noul Renault Megane RS!
  • Renault a dezvaluit la Frankfurt cea de-a treia generatie a modelului Megane RS
  • Hot-hatch-ul francez gazduieste in compartimentul motor o unitate 1.8 turbo de 280 CP
  • Compania din Hexagon va lansa anul viitor si o versiune Trophy, cu 300 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a popularului hot-hatch de origine franceza gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de 1.8 litri si este singurul automobil din segment echipat cu un sistem de directie integrala.

Editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt a marcat debutul unei noi generatii a modelului Renault Megane RS, prima oferita in compania unui benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.8 litri.

Imprumutata de la Alpine A110, respectiva motorizare in patru cilindri ofera o putere maxima de 280 CP si este livrata la pachet fie alaturi de clasica cutie manuala in sase rapoarte, fie impreuna cu unitatea EDC - o alta premiera absoluta.

Lista noutatilor care caracterizeaza versiunea 3.0 a popularului hot-hatch de origine franceza este completata intr-un final de un sistem de directie integrala, disponibil pentru prima oara pe o sportiva de clasa compacta.

Nu exista inca niciun fel de informatie oficiala cu privire la performantele celei mai noi generatii a modelului Renault Megane RS, insa este de asteptat ca acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora sa dureze doar sase secunde sau chiar mai putin.

O alta veste buna este ca oficialii producatorului de automobile din Hexagon pregatesc deja o varianta si mai capabila, comercializata sub indicativul Trophy si programata sa soseasca anul viitor, cu 300 cai putere sub capota.

Revenind la masina prezentata de francezi zilele acestea, lista cu ingrediente magice mai cuprinde si o pereche de spoilere fata / spate redesenate, un set de jante cu design unic, plus volan sport in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Renault Megane RS - Poze reale

Renault Megane RS - Poze reale

Renault Megane RS - Poze reale

Renault Megane RS - Poze reale

Renault Megane RS - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Renault Megane RS - Poze reale
mai multe