Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X5 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Cum arata in realitate

Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X5 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Cum arata in realitate
  • Gata cu asteptarea
  • BMW prezinta oficial noul X5 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 82.586 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg cu numai trei saptamani si jumatate in urma, chiar in prima parte a lunii lui februarie, cea mai recenta iteratie a celebrului SUV disponibil sub numele de X5 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, noul model din gama BMW se remarca in special prin partea frontala complet restilizata, acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu grila iluminata a radiatorului, o larga varietate de elemente proaspete avand sa caracterizeze insa, ce este drept, si partea din spate a caroseriei.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, respectivul produs al companiei bavareze ofera si un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru. Nu lipsesc insa din peisaj, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici instrumentele de bord digitale, consola centrala redesenata, scaunele cu functie de masaj, volanul in trei spite, luminile ambientale cu design unic, instalatia audio de inalta fidelitate, condimentata cu 20 de difuzoare, plus un amplificator de 1.500 W, climatizarea automata cu comenzi tactile.

Sub capota, noul BMW X5 Facelift isi va intampina cumparatorii alaturi de o gama de motorizari electrificata, care consta in trei versiuni mild-hybrid, xDrive30d, xDrive40i, M60i xDrive, si una plug-in hybrid, comercializata sub indicativul xDrive50e. Astfel, in functie de varianta aleasa, persoana de la volan va avea la dispozitie 298, 381, 530 sau 489 de cai, livrarea puterii totale urmand a se face in toate cazurile, indiferent de optiunea selectata, catre rotile de pe ambele punti, prin intermediul transmisiei Steptronic cu opt rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2023