Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Cum arata in realitate

Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Cum arata in realitate
  • Gata cu asteptarea
  • BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 85.800 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui februarie, cea mai recenta iteratie a popularului SUV oferit de compania BMW sub numele de X6 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, respectivul produs se remarca numaidecat prin partea frontala complet restilizata, acolo unde lista atractiilor principale culmineaza, in continuare, cu grila iluminata a radiatorului, nenumarate schimbari fiind insa operate - in cazul in care mai era cumva necesara o astfel de precizare, si la nivelul partii din spate a caroseriei in cinci portiere.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, modelul anterior mentionat se bucura si de o plansa de bord modificata semnificativ, acompaniata de un ecran curbat urias, impartit in doua zone diferite de lucru. Din peisaj nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv scaune reglabile electric, cu functii de incalzire, de ventilatie, de masaj, instalatia audio de inalta fidelitate, insotita de 20 de difuzoare, plus un amplificator de aproximativ 1.500 de wati, iluminarea ambientala cu design unic, climatizarea automata, volanul in trei spite.

Comercializata si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 85.799 de euro, cea mai noua iteratie a celebrului BMW X6 isi va intampina cumparatorii cu dare de mana alaturi de trei variante de motorizare, denumite xDrive30d, xDrive40i, M60i xDrive, fiecare dintre versiunile cu pricina putandu-se lauda cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti - sinonim cu extra 20 de cai putere. In functie de configuratia selectata, clientii vor experimenta 298, 381 sau 530 CP, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in cazul optiunii de top, de doar 4.3 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2023