Masina care face Mercedes GLE Coupe sa tremure de frica. BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv

Masina care face Mercedes GLE Coupe sa tremure de frica. BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv
  • Masina care face Mercedes GLE Coupe sa tremure de frica
  • BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie si masaj.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, inca din prima parte a verii lui 2019, cea mai recenta generatie a controversatului BMW X6 a revenit de curand, chiar zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei cu sediul in Munchen au anuntat recent, la inceputul saptamanii curente, lansarea unei versiuni imbunatatite a produsului conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes GLE Coupe, modelul programat sa ajunga in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni bucurandu-se exclusiv de serviciile unor unitati electrificate.

BMW X6 Facelift

Intr-o alta ordine de idei, reteta specifica SUVului cu pricina debuteaza cu un diesel in sase cilindri, de 2.993 de centimetri cubi si 286 de cai putere, motorizarii in cauza alaturandu-i-se un sistem mild-hybrid la 48 de volti, care ofera persoanei aflate la volan alti 12 CP. De tehnologia mentionata anterior beneficiaza inclusiv motoarele pe benzina caracteristice variantelor xDrive40i si M60i xDrive: un I6 cu o capacitate de 3.0 litri, sinonim cu 381 de cai putere, respectiv un propulsor in opt pistoane, de 4.395 de centimetri cubi, cu 530 CP, indeajuns pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate, cu acceleratia la podea, in numai 4.3 secunde.

Aceeasi savoare imbunatatita a gamei comercializate de BMW sub denumirea de X6 se mai poate lauda, totodata, si cu o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, principalul rival al noului Mercedes GLE Coupe plusand, la nivelul departamentului exterior, cu un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch. Din peisaj nu lipseste, dupa cum precizam anterior, nici grila frontala iluminata, seria vestilor bune cuprinzand, printre altele, si un display curbat masiv, elemente interioare din piele Merino, scaune actionate electric, cu incalzire, ventilatie, masaj, difuzoare de inalta fidelitate, semnate de specialistii Bowers & Wilkins.

BMW X6 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze BMW X6 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2023