Gata cu asteptarea: Honda a prezentat oficial noua sa masina. Cat costa

Gata cu asteptarea: Honda a prezentat oficial noua sa masina. Cat costa
  • Gata cu asteptarea: Honda a prezentat oficial noua sa masina
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de sapte inch si sase difuzoare.

Prezentata publicului larg cu mai bine de 11 saptamani in urma, inca din prima parte a lunii iulie, noua generatie Honda CR-V are, incepand de astazi, si un pret de pornire. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pana la finalul anului curent, respectiva masina isi va intampina cumparatorii alaturi de o nota de plata de minim 31.110 dolari - potrivit unui comunicat oferit presei.

Honda CR-V - Galerie foto

Comercializata sub indicativul EX, versiunea de baza a respectivului SUV dispune de o motorizare turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 1.5 litri, pe benzina, sinonima cu o putere maxima de circa 190 de cai. Livrata persoanei de la volan, mai mult sau mai putin surprinzator, exclusiv prin intermediul unei transmisii CVT.

Aceeasi varianta entry-level a noului CRV se mai poate lauda - in standard, conform configuratorului local, si cu jante pe 18 inch, reteta de 31.110 dolari a modelului din Tara Soarelui Rasare continua cu farurile echipate cu LED, cu o trapa pentru plafon. Plus un display central cu o diagonala de sapte inch, o instalatie audio cu sase boxe in echipare, climatizare cu reglare automata a temperaturii pe doua zone etc.

Honda CR-V - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Honda CR-V - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2022