Gata cu asteptarea. Volkswagen prezinta oficial noul Tiguan cu faruri HD, display de 15 inch si 272 CP. Cum arata in realitate

Gata cu asteptarea. Volkswagen prezinta oficial noul Tiguan cu faruri HD, display de 15 inch si 272 CP. Cum arata in realitate
  • Gata cu asteptarea
  • Volkswagen prezinta oficial noul Tiguan cu faruri HD, display de 15 inch si 272 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate - semnata Harman Kardon. Plus panouri iluminate, climatizare cu reglarea automata, pe trei zone, a temperaturii, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale, suspensie adaptiva, jante cu un diametru de 20 de inch s.a.m.d.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de sase saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui septembrie, cea de-a doua generatie a celebrului Tiguan stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Mai lung cu aproximativ 30 de milimetri, insa identic cu modelul pe care il inlocuieste din punctul de vedere al latimii, inaltimii, si, nu in ultimul rand, ampatamentului, respectivul Volkswagen impresioneaza, in mod special, prin echipamentele puse la dispozitia potentiallilor cumparatori. Intr-o alta ordine de idei, lista dotarilor disponibile in standard ori contra cost, de la caz la caz, cuprinde inclusiv o pereche de faruri HD Matrix cu 19.200 de pixeli / unitate, un set de jante cu diametrul de 20 de inch, confectionate din aliaj usor, tapiterie realizata din piele partial perforata si afisaj pe parbriz.

De asemenea, clientii vor mai putea experimenta si o instalatie audio premium, de la Harman Kardon, acesteia alaturandu-i-se - totodata, un display tactil de 15 inch, iluminare ambientala in 30 de culori, climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, suspensie adaptiva DCC Pro, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, instrumente de bord digitale, comenzi fizice etc.

Comercializata la preturi incepand de la aproximativ 36.600 de euro, cea de-a doua generatie a celebrului Tiguan ofera, in varianta de baza, un benzinar turbo cu patru cillindri in linie, o capacitate de 1.498 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, care dezvolta 130 de cai putere si 220 de Newton-Metri. Astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie lfa podea, in 10.6 secunde, acul vitezometrului aventurandu-se apoi pana la o viteza de top de 198 de kilometri pe ora. Volkswagen propune si o versiune cu 150 CP si 250 Nm, sinonima atat cu un 0 - 100 km/h in 9.1 secunde, cat si cu o viteza de top de 210 kilometri pe ora, a motorizarii eTSI de 1.5 litri mentionata anterior.

O unitate diesel cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.968 de centimetri cubi - caracterizata de un total de 150 de cai putere si 360 de Newton-Metri, de unde un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 9.4 secunde si o viteza de top de 207 kilometri pe ora, completeaza lista cu optiuni din prezent, cu precizarea ca anul 2024 va aduce si un ansamblu plug-in hybrid cu 272 CP in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2023