Gata cu asteptarea: Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford. Cat costa

Gata cu asteptarea: Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford. Cat costa
  • Gata cu asteptarea
  • Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare manuala.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape un an - inca din prima jumatate a verii trecute, cea mai recenta generatie a celebrului Amarok are, incepand de vineri, si un pret de vanzare. 47.121 de euro este, mai precis, suma minima pe care clientii camionetei asamblate pe aceeasi arhitectura precum actualul Ranger o vor avea de achitat in Germania, acolo unde versiunea de baza gazduieste sub capota - departe de privirile tuturor, o motorizare diesel in patru cilindri, de 2.0 litri. Acompaniata de o transmisie manuala cu sase rapoarte - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, respectiva unitate isi propune sa livreze rotilor de pe ambele punti un total sinonim cu 170 de cai si 405 Newton-Metri, indeajuns pentru ca problema sprintului de la 0 la 100 km/h sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de 11.6 secunde.

Volkswagen Amarok

Reteta caracteristica variantei mentionate anterior continua cu o viteza maxima de aproximativ 180 de kilometri pe ora si un consum mediu de carburant de 8.6 litri la suta, pe cand lista cu echipamente standard debuteaza - conform configuratorului local, cu o pereche de faruri cu tehnologie LED. Din peisaj nu lipsesc insa - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici setul de jante din otel, insotite de un diametru de doar 16 inch, camera pentru mersul in marsarier, senzorii de parcare spate, franarea autonoma de urgenta, scaunele fata cu functie de incalzire, instrumentele de bord digitale, ecranul central cu diagonala de 10.1 inch, sistemul de climatizare cu reglare manuala a temperaturii, asistentul pentru recunoasterea semnelor de circulatie.

Pe piata din Germania, cea de-a doua generatie a modelului Volkswagen Amarok se vinde in cinci arome diferite, clientii pick-up-ului oferit pe aceeasi platforma ca Ford Ranger avand la dispozitie urmatoarele optiuni - Amarok, Amarok Life, Amarok Style, Amarok PanAmericana, Amarok Aventura. In functie de savoarea aleasa, sub capota se va regasi - ori ba, si un motor V6 TDI cu o capacitate de 2.993 de centimetri cubi, respectivul propulsor lucrand impreuna cu o cutie automata cu zece trepte pentru a livra, din nou, tuturor celor patru roti o putere de 241 CP, careia i se va alatura un cuplu de pana la 600 Nm. Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi rezolvarea in 8.8 secunde, acul vitezometrului aventurandu-se ulterior pana la o viteza de top de 190 de kilometri pe ora.

Volkswagen Amarok

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Volkswagen Amarok
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2023