Gata cu secretele: noul Megane RS a pozat fara niciun fel de camuflaj. Uite cum arata hot-hatch-ul francez!

Gata cu secretele: noul Megane RS a pozat fara niciun fel de camuflaj. Uite cum arata hot-hatch-ul francez!
  • Primele imagini patent ale noului Megane RS ne arata hot-hatch-ul celor de la Renault fara niciun fel de camuflaj
  • Compacta sportiva de origine franceza dispune de spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente si evacuare centrala
  • Premiera mondiala are loc la mijlocul lunii septembrie, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Ajunse pe internet la sfarsitul saptamanii trecute, primele imagini patent ale noului Renault Megane RS ne arata hot-hatch-ul francez in toata splendoarea sa, fara niciun fel de camuflaj.

In timp ce oficialii Renault pun la punct ultimele detalii legate de lansarea noului Megane RS, programata pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, internetul scoate la lumina primele fotografii la rezolutie mare ale mult anticipatului hot-hatch de origine franceza.

Este vorba, mai exact, despre o serie de imagini patent, care surprind in toata splendoarea lor nu doar elementele agresiv stilizate ale spoilerelor fata si spate, ci si celelalte detalii exterioare specifice unei compacte sportive, tinute bine sub camuflaj de prototipurile surprinse de-a lungul timpului.

La polul opus se afla in continuare departamentul interior, unul dintre cele mai mari mistere ale urmatorului Megane RS - alaturi, bineinteles, de propulsorul montat de inginerii Renault sub capota viitorului hot-hatch francez, asteptat sa recucereasca recordul circuitului de la Nurburgring.

De fapt, singurele informatii oficiale cu privire la noua compacta sportiva din din Hexagon fac referire la disponibilitatea in premiera a unui numar de optiuni la nivelul cutiei de viteze, clientii avand pentru prima oara la dispozitie posibilitatea de a opta inclusiv pentru o transmisie cu dublu ambreiaj.

Si tot doua vor fi optiunile in materie de sasiu, urmatorul Renault Megane RS anuntand la sfarsitul lunii trecute ca va prelua modelul generatiei anterioare si va oferi la randul sau o setare Sport - pentru compromisul perfect intre sportivitate si confort, sau una Cup - pentru rezultate deosebite pe circuit.

Certitudinile privind mult anticipatul hot-hatch de origine franceza se sfarsesc odata cu sistemul de directie integrala, sistem care va transforma compacta sportiva din Hexagon in singurul automobil (din segmentul din care face parte, bineinteles) capabil sa vireze inclusiv cu rotile spate.

Renault Megane RS - Imagini patent

Renault Megane RS - Imagini patent

Renault Megane RS - Imagini patent

Renault Megane RS - Imagini patent

Renault Megane RS - Imagini patent

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Megane RS - Imagini patent
mai multe