Gata cu secretele. Uite cum arata noul Mercedes CLS!

Gata cu secretele. Uite cum arata noul Mercedes CLS!
  • Primele imagini oficiale ale noului Mercedes CLS au ajuns pe internet
  • Fotografiile respective surprind atat design-ul exterior, cat si interiorul
  • Premiera publica va avea loc chiar la sfarsitul acestei saptamani
Distribuie pe Facebook

Premiera publica a modelului german va avea loc chiar la sfarsitul acestei saptamani, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Los Angeles in perioada 1 - 10 decembrie.

Chiar daca lansarea sa internationala a fost programata abia pentru data de 29 a lunii noiembrie, noul Mercedes CLS se vede nevoit sa renunte inca de astazi la mai multe dintre secretele sale de ordin vizual.

Si totul dupa ce mai multe fotografii oficiale care surprind atat exteriorul, cat si interiorul generatiei cu numarul trei a celebrului coupe german in patru portiere au ajuns pe internet in urma cu doar cateva momente.

Noul Mercedes CLS - Primele poze oficiale

Noul Mercedes CLS - Primele poze oficiale

Dupa cum putem observa si imaginile respective, automobilul companiei din Stuttgart propune o parte frontala agresiv stilizata, cu blocuri optice angulare si prize de aer de dimensiuni generoase in prim plan.

Numeroase surprize ne intampina si la nivelul posteriorului, acolo unde noul CLS adopta un set de stopuri al caror design nu se mai regaseste la acest moment pe niciun alt model din gama actuala a marcii Mercedes.

La interior, asa cum reiese si din primele poze teaser, cea de-a treia generatie a celebrului coupe german in patru portiere mizeaza pe un aspect hi-tech, cu doua display-uri uriase pentru afisarea tutoror detaliilor vitale.

Totodata, automobilul companiei din Stuttgart se mai remarca si prin configuratia cu patru guri de ventilatie rotunde la nivelul consolei de bord, un element imprumutat de la generatia actuala de E-Class, printre altele.

In ciuda aparitiei timpurii a primelor fotografii oficiale, specificatiile tehnice ale noului Mercedes CLS raman in continuare un mister, o anumita imagine din galerie scotand la iveala, ce este drept, un motor in sase cilindri.

Asa cum am tot punctat in ultima perioada de timp, cea de-a treia generatie a celebrului coupe german in patru portiere va debuta in mod public pe 1 decembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Noul Mercedes CLS - Primele poze oficiale

Noul Mercedes CLS - Primele poze oficiale

Noul Mercedes CLS - Primele poze oficiale

Sursa Foto: motoring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Mercedes CLS - Primele poze oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2017