Gata, s-a lansat si-n Romania! Uite cat costa noul Touareg cu motor V8 diesel

Gata, s-a lansat si-n Romania! Uite cat costa noul Touareg cu motor V8 diesel
  • Noul Touareg cu motor V8 diesel pleaca in Romania de la 80.214 euro
  • SUV-ul cu 422 de cai sub capota este oferit intr-o singura echipare
  • Meniul standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele si suspensie pe aer
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard a SUV-ului cu 422 de cai sub capota cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte, un sistem de tractiune integrala, blocuri optice cu tehnologie LED sau display tactil are masoara 23,3 centimetri.

La mai bine de cinci luni de la prima lui aparitie in lume, noul Touareg cu motor V8 diesel s-a lansat si pe piata auto din Romania. Potrivit configuratorului oficial, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 80.000 de euro, iar clientii nu au la dispozitie decat o singura varianta de echipare.

In ceea ce priveste partea tehnica a SUV-ului cu 422 de cai sub capota, unitatea de patru litri lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Volkswagen Touareg V8 TDI

Cu acceleratia la podea, noul Touareg cu motor V8 diesel are nevoie de doar 4.9 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, o performanta deloc neglijabila daca tinem cont de greutatea acestuia. Acum, daca vine vorba despre consum, site-ul oficial anunta o medie de 7.4 litri la 100 km.

Disponibil exclusiv in varianta de echipare R-Style, SUV-ul cu 422 de cai sub capota se bucura in standard inclusiv de faruri cu tehnologie LED, plus display tactil de 23,3 centimetri.

Fara costuri suplimentare sunt oferite si jantele din aliaj pe 20 de inch, tapiteria dintr-o combinatie de piele si piele ecologica sau pilotul automat adaptiv. Situatia se repeta in cazul suspensiei pe aer, scaunelor fata cu reglare electrica si dar si sistemelor Front Assist, Lane Assist si Forward Collision Warning.

Volkswagen Touareg V8 TDI

Volkswagen Touareg V8 TDI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Volkswagen Touareg V8 TDI
mai multe