ACESTA ESTE NOUL TOUAREG V8 TDI! Volkswagen a publicat acum toate informatiile si fotografiile oficiale

ACESTA ESTE NOUL TOUAREG V8 TDI! Volkswagen a publicat acum toate informatiile si fotografiile oficiale
  • Acesta noul Volkswagen Touareg V8 TDI
  • SUV-ul german ofera un motor de 4.0 litri si 421 CP
  • Debutul oficial are loc luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Multumita unui bagaj de 421 de cai putere, SUV-ul companiei germane reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 4.9 secunde.

La doar o singura saptamana de la introducerea primei variante TFSI, Volkswagen anunta o noua optiune de motorizare pentru cea de-a treia generatie a modelului Touareg.

Este vorba chiar despre mult anticipata versiune V8 TDI, a carei unitate cu capacitatea cilindrica de 4.0 litri dezvolta o putere maxima de 421 CP, plus un cuplu motor de 900 Nm.

VW Touareg V8 TDI

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza meniul tehnic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.9 secunde.

Viteza de top a noului Touareg V8 TDI este limitata la 250 km/h, potrivit informatiilor publicate astazi, in timp ce consumul de carburant ramane un mister, cel putin pentru moment.

De altfel, tot la capitolul necunoscute putem include si emisiile de CO2, cu mentiunea ca Volkswagen afirma ca propulsorul de patru litri respecta normele de poluare Euro 6d-TEMP.

In ceea ce priveste echiparea standard, modelul in opt cilindri vine chiar si cu suspensie pe aer, jante din aliaj pe 19 inch, plus portbagaj cu actionare electrica sau tapiterie din piele.

Prima aparitie in public a noului Touareg V8 TDI a fost programata pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva, in timp ce vanzarile vor lua startul in luna mai.

VW Touareg V8 TDI

Distribuie pe Facebook
mai multe