Gata, s-a terminat cu el. Japonezii i-au gasit un inlocuitor mult mai... normal

Gata, s-a terminat cu el. Japonezii i-au gasit un inlocuitor mult mai... normal
  • Nissan a lansat la Los Angeles un nou crossover
  • Kicks inlocuieste modelul Juke, potrivit presei din SUA
  • Vanzarile vor lua startul in primavara lui 2018
Distribuie pe Facebook

Inaugurata la sfarsitul saptamanii trecute, editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles a venit cu o veste care a socat intreaga America. Despre ce este insa vorba, mai exact, in randurile urmatoare.

Nissan a profitat de editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles pentru a dezvalui in fata lumii intregi un nou model pe nume Kicks.

Este vorba despre acelasi crossover pe care compania japoneza l-a scos la vanzare pe piata din America Latina inca din 2016 si care, in SUA, il va inlocui pe Juke.

Nissan Kicks

Nissan Kicks

Spre deosebire de controversatul automobil de clasa subcompacta, noul Nissan Kicks iese in evidenta printr-un design mult mai normal, inspirat de Micra.

Modificari radicale au fost operate, de asemenea, si la nivelul gamei de motorizari, astfel ca SUV-ul japonezilor nu ofera decat un benzinar de 1.6 litri si 125 CP.

Pe deasupra, motorul in cauza nu este disponibil decat intr-o configuratie care mai cuprinde si o cutie CVT, plus un sistem de tractiune fata, da te intrebai cumva.

De cealalta parte, Nissan Juke putea fi comandat de catre clientii din SUA chiar si intr-o versiune 1.6 turbo de 188 CP, dar si in compania tractiunii integrale.

Nissan Kicks

Nissan Kicks

Nissan Kicks

Revenind la noul Kicks, modelul lansat cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la New York va ajunge la vanzare din primavara.

Asa se face ca oficialii Nissan nu au publicat pentru moment preturile crossover-ului de clasa subcompacta, ci o vor face cat mai aproape de aparitia acestuia.

In echiparea standard, chiar si variantele entry-level vor dispune de franare autonoma, in timp ce versiunile superioare pluseaza cu Blind Spot Monitoring.

Totodata, cumparatorii vor mai putea opta si pentru jante pe 17", caroserie in doua culori, faruri LED, sistem audio Bose ori display cu diagonala de pana la 7 inch.

Nissan Kicks

Nissan Kicks

Nissan Kicks

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Nissan Kicks
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2017