Geneva 2014: Ford Focus Facelift ne arata noua sa fata

Geneva 2014: Ford Focus Facelift ne arata noua sa fata
  • Noul Ford Focus Facelift a debutat oficial la Geneva
  • Hatchback-ul propune cateva imbunatatiri semnificative
  • Gama de motorizari include noi optiuni diesel si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Salonul auto desfasurat zilele acestea la Geneva reprezinta oportunitatea perfecta pentru a face cunostinta cu noul Ford Focus Facelift.

Pe langa modificarile subtile operate la nivelul caroseriei, modificari printre care se numara si o grila frontala inspirata de la supercarurile Aston Martin, o capota a motorului proeminenta sau blocuri optice restilizate si accesorizate cu o usoara tenta fumurie, versiunea imbunatatita a modelului Ford Focus se mai poate lauda si cu prezenta la bord a unor noi tehnologii, precum sistemul de infotainment SYNC 2 cu ecran tactil de opt inci si control vocal avansat pentru accesul facil al functiilor audio, navigare, aer conditionat sau telefoanelor mobile, de exemplu.

Geneva 2014: Ford FocusGeneva 2014: Ford Focus

Geneva 2014: Ford Focus

De asemenea, nu a scapat neatinsa nici paleta de motorizari, viitorii cumparatori urmand a avea la dispozitie numeroase propulsoare noi, atat pe benzina, cat si pe motorina. Altfel spus, versiunea imbunatatita a modelului Ford Focus poate fi acum comandata si in compania unei unitati 1.5 EcoBoost 150 sau 180 de cai putere, dar si impreuna cu un 1.5 TDCi ce ofera fie 95, fie 120 de cai putere. In plus, motorul 2.0 TDCi de 150 CP promite o eficienta crescuta cu 14 procente, in timp ce propulsorul 1.0 Ecoboost a primit si o varianta cu emisii de dioxid de carbon mai mici de 100 de grame per kilometru.

Noul Ford Focus Facelift va fi disponibil la vanzare, cel putin pe piata auto de pe Batranul Continent, incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2014.

Geneva 2014: Ford Focus

Geneva 2014: Ford Focus

Geneva 2014: Ford Focus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Geneva 2014: Ford Focus
mai multe