Geneva 2014: Noul Audi S3 Cabriolet pozeaza topless

Geneva 2014: Noul Audi S3 Cabriolet pozeaza topless
  • Noul Audi S3 Cabriolet ni se dezvaluie in detaliu
  • Modelul ofera un motor turbo de 2.0 litri si 300 CP
  • Viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Noul Audi S3 Cabriolet ofera acelasi aspect sexy si motor turbo de 300 CP precum versiunea sedan insa, spre deosebire de aceasta, mai pune la dispozitia clientilor sai si un acoperis retractabil.

Pentru cei aflati in cautarea senzatiilor tari in aer liber, noul Audi S3 Cabriolet pare a fi unul dintre locurile in care poti trai cu brio aceste sentimente. Iar motivele sunt lesne de inteles, motorizarea turbo de doi litri si 300 cai putere reprezentand doar inceputul.

Geneva 2014: Audi S3 CabrioletGeneva 2014: Audi S3 Cabriolet

Geneva 2014: Audi S3 Cabriolet

Nu de alta, dar daca mai punem la socoteala si transmisia S tronic cu dublu ambreiaj sau sistemul de tractiune integrala quattro, atunci concluziile sunt cat se poate de clare: automobilul decapotabil din Ingolstadt are nevoie de numai 5.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului urmand a-si continua apoi incursiunea pana la pragul celor 250 de kilometri pe ora, acolo unde intervine limita de viteza pusa de inginerii germani.

Dar performantele deosebite sunt doar una dintre atractiile principale oferite de noul Audi S3 Cabriolet, automobilul decapotabil din Ingolstadt punand la dispozitia clientilor sai, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, un acoperis complet retractabil. Un acoperis complet retractabil, realizat din material textil si capabil sa se faca nevazut in numai 18 secunde.

Moment in care sentimentele oferite de scaunele imbracate in piele cusuta cu ata contrastanta vor fi puternic amplificate de gingasa mangaiere a razelor de soare.

Geneva 2014: Audi S3 Cabriolet

Geneva 2014: Audi S3 CabrioletGeneva 2014: Audi S3 Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Geneva 2014: Audi S3 Cabriolet
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2014