Ghicitoarea zilei: Cu ce avem noi de-a face aici?

Ghicitoarea zilei: Cu ce avem noi de-a face aici?
Sa fie un nou trend in materie de originalitate, un asteroid de pe alta planeta sau doar un Lamborghini iesit din mainile unui frizer chinez? Raspunsul corect nu poate fi decat unul singur.
Distribuie pe Facebook

Aparent, un chinez priceput intr-ale manuirii foarfecelor a fost lovit de onoarea de a detine un Lamborghini, insa constructorul din Sant'Agata Bolognese i-a inchis lista de asteptare pentru recent-lansatul Aventador LP700-4 chiar in nas. Prinzandu-i paru'. Deloc impresionat si traind intr-o tara in care sportul national este considerat "clonarea obiectelor oricarei civilizatii", al nostru frizer hair stylist s-a pus pe barbierirea unui exemplar al companiei italienesti.

Dupa luni intregi de munca si mii de lame aruncate, aceasta minunata capodopera se arata pentru prima oara in fata intregii lumi. Sub caroseria atent sculptata de metal - fibra de carbon este scumpa, a fost asezat un propulsor turbo de doi litri, performantele fiind acum similare cu cele ale extremului supercarul din Sant'Agata Bolognese. Sau, cel putin, asa ar trebui. De asemenea, nu lipsesc nici celebrele lambo doors, insa fascinanta creatie mai are nevoie de cateva mici ajustari precum faruri, stopuri, geamuri si vopsea. Iar daca tot vine vorba de vopsea, cea mai buna alegere pare a fi griul mat de pe Lamborghini Reventon. Doar cele doua modele sunt aproape identice, nu-i asa?

Ghicitoarea zilei: Cu ce avem noi de-a face aici?

Ghicitoarea zilei: Cu ce avem noi de-a face aici? Ghicitoarea zilei: Cu ce avem noi de-a face aici?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2011