GM lanseaza Corvette ZR1 Hero Edition

GM lanseaza Corvette ZR1 Hero Edition
Atunci cnd erai mic iti doreai sa devii erou? Sau, poate acum, iti doresti sa conduci o masina eroica? Daca da, atunci iti prezentam Corvette ZR1 Hero Edition, o masina unicat pe care GM a creat-o special pentru Kids Wish Network.
Distribuie pe Facebook

Si chiar daca modelul nu a primit nici un fel de imbunatatire la nivel tehnic, nu este nici o suparare. ZR1 chiar nu are nevoie de asa ceva. in schimb, avem modificari de ordin estetic: diverse desene si accente de rosu la nivelul motorului, in locul celor bleu. De asemenea, supercarul a mai primit si "elemente aditionale din fibra de carbon", desi nu stim ce ar mai putea insemna acest lucru...

GM lanseaza Corvette ZR1 Hero Edition


Din pacate, avem si o veste proasta. Sau poate este buna, depinde din ce parte privesti. Corvette ZR1 Hero Edition nu este de vanzare, nici macar in urma unei licitatii. Va fi oferit ca premiu la concursul Corvette Dream Giveaway. Acestuia i se va alatura si un alt Corvette din 1967, cu motor V8 427 Big Block de 390 CP. Si tot ce trebuie sa faci pentru a castiga este sa comanzi un tichet sau, de ce nu, sute de tichete.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze GM lanseaza Corvette ZR1 Hero Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2009