Grabeste-te sa pui mana pe el. Este ultimul Mitsubishi Lancer EVO fabricat!

Grabeste-te sa pui mana pe el. Este ultimul Mitsubishi Lancer EVO fabricat!
  • A fost scos la licitatile ultimul Lancer EVO construit
  • Mitsubishi a primit deja sapte oferta pentru respectiva masina
  • Cea mai mare suma inaintata a fost de 50.100 de dolari
Distribuie pe Facebook

Mitsubishi a scos la licitatie, prin intermediul site-ului eBay, ultimul Lancer EVO construit. Compania japoneza a primit pana acum sapte oferte pentru respectivul exemplar.

Iti mai aduci aminte de Lancer EVO Final Edition, modelul care marcheaza sfarsitul carierei legendarului sedan japonez de inalta performanta?

Exact, acel automobil cu patru usi fabricat in numai 1.600 de unitati si dotat cu un benzinar turbo de doi litri, care livreaza tuturor celor patru roti circa 303 CP.

Mitsubishi a scos la licitatie, prin intermediul site-ului eBay, ultimul exemplar construit. Si a primit pana in acest moment sapte oferte pentru el.

Ultimul Mitsubishi Lancer EVO construit

Cea mai mare suma de bani inaintata se ridica la 50.100 de dolari si depaseste cu mult pretul cerut de niponi pe primele 1.599 de bucati comercializate.

Vestea buna este ca banii obtinuti de pe Lancer EVO Final Edition nu vor ajunge in buzunarele celor de la Mitsubishi, ci vor fi donati in scopuri caritabile.

Revenind acum la modelul care marcheaza sfarsitul carierei legendarului sedan nipon de inalta performanta, el mai ofera si o cutie manuala cu cinci trepte.

Plus un exterior finisat in nuanta perlata Diamond White si contrastat de plafonul de culoare neagra, respectiv jantele Enkei vopsite intr-un crom inchis.

Ultimul Mitsubishi Lancer EVO construit

La interior, exemplarul scos la licitatie prin intermediul site-ului eBay propune cusaturi rosii atat pentru volanul si scaunele sport, cat si pentru alte detalii.

Desi nu am apucat sa spunem nimic despre ele pana acum, din meniu nu lipsesc nici discurile Brembo, arcurile Eibach sau amortizoarele Bilstein.

Asadar, acestea fiind zise, incheiem prin a preciza ca procesul de vanzare al ultimului Mitsubishi Lancer EVO se va incheia peste sase zile.

Ultimul Mitsubishi Lancer EVO construit

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ultimul Mitsubishi Lancer EVO construit
mai multe