Hatchback-ul cu cel mai mare motor din industrie. Au fost publicate preturile oficiale

Hatchback-ul cu cel mai mare motor din industrie. Au fost publicate preturile oficiale
  • Hatchback-ul cu cel mai mare motor din industrie
  • Au fost publicate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Pentru ca meniul sa fie complet, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv un sistem de tractiune integrala.

Dezvelit oficial chiar la inceputul lunii trecute, noul model Mazda3 Turbo are deja un pret de vanzare. Hatchback-ul cu cel mai mare motor din industrie este oferit, cel putin pe piata din SUA, contra unui minimum de 30.900 de dolari.

In schimbul acestei sume de bani, respectivul automobil ofera un benzinar turbo de 2.5 litri si (pana la) 250 de cai putere, disponibil exclusiv in compania unei cutii automate, dar si a unui sistem de tractiune integrala.

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane la momentul de fata doar un mister, insa ar fi de mirare ca valoarea in cauza sa fie mai mica de sapte secunde. Si viteza maxima ar trebui sa depaseasca 220 km/h.

Acum, daca vine vorba despre echiparea disponibila, ei bine... clientii noului model Mazda3 Turbo se vor bucura si de jante pe 18 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, plus instalatie audio in 12 difuzoare Bose.

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, afisajul pe parbriz, tapiteria din piele artificiala ori scaunele cu functie de incalzire, de exemplu. Acelasi automobil se mai poate lauda, totodata, si cu un display central cu o diagonala generoasa, de 8.8 inch.

Special pentru cumparatorii care urmaresc o imagine mai serioasa, compania producatoare a pregatit si o a doua versiune de caroserie, inclusiv mai ieftina, varianta Sedan pornind de la 29.900 de dolari.

Mazda3 Turbo

Mazda3 Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mazda3 Turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 August 2020