Honda Civic Sedan 2012 este disponibila in Romania

Honda Civic Sedan 2012 este disponibila in Romania
Noua Honda Civic Sedan, cu un motor 1.8 i-VTEC, disponibila cu transmisie automata in 5 trepte sau cu transmisie manuala in 6 trepte, dispune de o linie dinamica prin care este imbunatatita rezistenta la inaintare si eficienta consumului de combustibil. De acum, Honda Civic Sedan 2012 este disponibila si pentru Romania.
Distribuie pe Facebook
Dupa lansarea din martie a noului model Civic, in varianta hatchback, considerat a fi cel mai rafinat de pana acum, Honda completeaza gama sa de compacte prin introducerea modelului Civic Sedan.
Designul noului model Civic Sedan, aerodinamic, cu linii curate si atletice a fost proiectat astfel incat, pe langa functia estetica, sa asigure si o calatorie placuta. Astfel, farurile HID, care se integreaza perfect cu liniile capotei, au fost regandite pentru a oferi o luminozitate mult mai clara si mai consistenta. Jantele din aliaj 16" completeaza profilul conic, in timp ce oglinzile retrovizoare rabatabile faciliteaza parcarea in cele mai inguste spatii.

Honda Civic Sedan 2012 este disponibila in Romania

Fiecare aspect al habitaclului noului Civic Sedan, de la designul ergonomic la finisaje, a fost proiectat pentru a crea un mediu primitor si stilizat atat pentru sofer cat si pentru pasageri. Scaunele au fost desenate pentru a fi mult mai confortabile, oferind in acelasi timp spatiu pentru pasagerii de pe bancheta din spate. Un design nou are si consola centrala, care se deschide si ofera un spatiu suplimentar de depozitare precum si doua suporturi pentru pahare.
Plansa de bord a noului model Civic 4 usi este creata in jurul soferului pentru a avea acces la fiecare buton. Acesta este asistat de comenzile audio de pe volan si de tabloul de bord prin care este redusa mutarea privirii de la vitezometru la turometru.
Noul Civic Sedan este dotat si cu noul ecran i-MID (Intelligent-Multi Information Display) prin care pot fi monitorizate toate informatiile, precum si functiile Eco Assist si ECON pentru a eficientiza consumul de combustibil si pentru a reduce nivelul emisiilor.

Honda Civic Sedan 2012 este disponibila in Romania

Modelul Civic Sedan are structura caroseriei de tip ACE (Advanced Compatibility Engineering) care absoarbe si disperseaza energia impactului departe de sofer si pasageri, imbunatatind siguranta.
Din dotarea standard a modelului fac parte si airbagurile multiple, sistemul Electronic Brakeforce Distribution (EBD - sistem electronic de distribuire a fortei de franare) si VSA. Modelul este echipat, de asemenea, si cu ABS (Anti-lock Braking System) pentru a mentine stabilitatea directionala si cu sistem Brake Assist (BA) ce imbunatateste forta de franare in caz de urgenta.
Noul Civic este disponibil in patru culori - Polished Metal, Urban Titanium, Crystal Black Pearl, Taffeta White si va fi oferit la vanzare din Iunie 2012 in reteaua de dealeri Honda, cu un pret de pornire de 15,290 Euro fara TVA (pret valabil pentru varianta 1.8 i-VTEC LS cu 142 CP si transmisie manuala).
Pentru detalii puteti accesa www.hondatrading.ro.
Distribuie pe Facebook
mai multe