Honda Civic Tourer: Primele imagini oficiale!

Honda Civic Tourer: Primele imagini oficiale!
  • Noua Honda Civic Tourer debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Automobilul se bucura de cel mai mare portbagaj din segment
  • Gama de motorizari include un 1.6 i-DTEC si un 1.8 i-VTEC
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat sfarsit! Japonezii de la Honda au dezvaluit in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale cu privire la noul Civic Tourer, automobil ce va fi disponibil la vanzare incepand cu anul viitor.

Urmand a debuta in premiera mondiala in mai putin de patru saptamani, in cadrul evenimentului Frankfurt Motor Show 2013, noua Honda Civic Tourer se remarca prin aceleasi caracteristici estetice precum conceptul Civic Tourer prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an. Intr-o alta ordine de idei, lista cu atractii vizuale propusa de automobilul japonez include o parte frontala "accesorizata" cu numeroase detalii angulare, blocuri optice de dimensiuni generoase si lumini de zi echipate cu tehnologia LED.

Honda Civic TourerHonda Civic Tourer

Honda Civic Tourer

De asemenea, blocurile optice de dimensiuni generoase reprezinta elementul principal de atractie si atunci cand vine vorba de partea posterioara a noii Honda Civic Tourer, automobilul japonez urmand a iesi in evidenta si prin aripile sale laterale proeminente, ce ascund jante cu design unic. In ceea ce priveste aspectul interior, acesta se poate lauda cu exact aceleasi linii si forme futuriste ce dau savoare si cockpitului ce echipeaza versiunea hatcback. In plus, noua Honda Civic Tourer mai vine la pachet si cu un spatiu de incarcare de pana la 1.668 litri, avand astfel cel mai incapator portbagaj din segment.

Honda Civic Tourer

Honda Civic TourerHonda Civic Tourer

Referitor la gama de motorizari, automobilul japonez promite sa puna la dispozitia viitoriilor sai cumparatori doua propulsoare diferite, dintre care un 1.6 i-DTEC, respectiv un 1.8 i-VTEC disponibil atat intr-o versiune cu transmisie manuala, cat si intr-o varianta cu transmisie automata. Din pacate, informatiile exacte cu privire la fisa cu specificatii tehnice a celor doua unitati lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare sa avem de-a face cu un 1.6 i-DTEC de 120 CP, respectiv un 1.8 i-VTEC de 142 CP.

Honda Civic TourerHonda Civic Tourer

Noua Honda Civic Tourer va fi construita la uzina constructorului japonez din Marea Britanie si va ajunge in showroom-urile de pe Batranul Continent la inceputul anului viitor, la un pret momentan necunoscut.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Honda Civic Tourer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 August 2013