Honda prezinta noul Civic Tourer. GALERIE FOTO si VIDEO in articol.

Honda prezinta noul Civic Tourer. GALERIE FOTO si VIDEO in articol.
  • Honda a prezentat la Frankfurt primul Civic Break din istorie
  • Modelul ofera un spatiu de incarcare de pana la 1.668 litri
  • Gama de motorizari include un 1.6 i-DTEC si un 1.8 i-VTEC
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, noua Honda Civic Tourer revine in atentia noastra, compania japoneza publicand fotografii suplimentare cu masina sa de clasa compacta.

Introdus pe piata la inceputul anilor '70, modelul Honda Civic a avut nevoie de aproximativ patru decenii pentru a fi disponibil la vanzare si intr-o versiune break. Prima varianta Tourer a popularului automobil japonez de clasa compacta a debutat in cursul lunii septembrie a acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, si impresioneaza in special prin exteriorul sau futuristic cu ale sale blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED, respectiv aripile laterale proeminente.

Honda Civic Tourer - Galerie Foto

Honda Civic Tourer - Galerie FotoHonda Civic Tourer - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul interior, noua Honda Civic Tourer se poate lauda cu exact aceleasi linii si forme futuriste ce dau savoare si versiunii hatchback, viitorii cumparatori bucurandu-se insa in cazul de fata de un spatiu de incarcare de pana la 1.668 litri. Drept urmare, noua Honda Civic Tourer beneficiaza de cel mai incapator portbagaj din segment.

Honda Civic Tourer - Galerie Foto

Honda Civic Tourer - Galerie FotoHonda Civic Tourer - Galerie Foto

Situatia se schimba insa atunci cand vine vorba de paleta de motorizari. Spre deosebire de rivalii sai din segmentul compact, break-ul japonez este oferit in compania a numai doua motorizari, dintre care una pe benzina si una pe motorina. Mai exact, noua Honda Civic Tourer poate fi echipata fie cu o unitate 1.6 i-DTEC de 120 CP si 300 Nm, fie cu un propulsor 1.8 i-VTEC ce ofera un total de 142 cai putere si 174 Newton-Metri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Honda Civic Tourer - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2013