Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic

Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic
  • Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic
  • Sub capota, o motorizare turbo de 1.5 litri produce undeva in jurul a 200 de cai
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo de 1.5 litri produce undeva in jurul a 200 de cai.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a anului curent, mult anticipata generatie cu numarul 11 a masinii oferite de Honda sub numele de Civic se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta Si, destinata clientilor din SUA.

Dezvoltata pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Jetta GLI, respectiva reteta debuteaza cu o motorizare turbo de 1.5 litri si aproximativ 200 de cai, insotita de o cutie manuala cu sase rapoarte si sistemul Rev Match Control de pe Type R.

Honda Civic Si

Valoarea caracteristica sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mister. Seria marilor necunoscute continua cu viteza de top, oficialii Honda preferand sa anunte - in schimb, ca noul Civic Si este mai agil, dar si mai distractiv la condus ca oricand, multumita suspensiei mult imbunatatite.

Lista atractiilor principale continua cu diferite elemente vizuale restilizate pentru o doza extra de agresivitate, respectiva reteta aducand in prim-plan si un set de prize uriase de aer, o evacuare dubla, eleron pentru portbagaj si jante pe 18 inch finisate in negru mat.

In aceeasi versiune Si, mult anticipata generatie cu numarul 11 a masinii oferite de Honda sub numele de Civic mai dispune si de o pereche de scaune fata cu suport lateral marit si tetiere incorporate. Noua varianta beneficiaza, printre altele, si de o tapiterie speciala din material textil, cusaturi contrastante, pedale sport s.a.m.d.

Honda Civic Si

Honda Civic Si

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Honda Civic Si
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2021