Hyundai Elantra primeste un facelift in Coreea de Sud

Hyundai Elantra primeste un facelift in Coreea de Sud
  • Hyundai Elantra primeste un facelift in Coreea de Sud
  • Modelul beneciaza de modificari interioare si exterioare
  • Gama de motorizari este completata cu un 1.6 diesel de 126 CP
Distribuie pe Facebook

Elantra, automobilul de clasa compacta al sud-coreenilor de la Hyundai, a fost trecut recent printr-un proces de intinerire. Versiunea imbunatatita a modelului asiatic va sosi in showroom-uri chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Desi este disponibila la vanzare de numai trei ani, actuala generatie a modelului Hyundai Avante (asa cum este cunoscuta Elantra pe piata din Coreea de Sud) a fost deja trecuta printr-un prim facelift. Un facelift modest am putea spune, care nu aduce cu sine nimic mai mult decat o mana de modificari subtile operate atat la nivelul partii frontale, cat si la nivelul partii posterioare. De asemenea, versiunea imbunatatita a automobilului sud-coreean se mai remarca, din punct de vedere vizual, si printr-un set de jante bicolore pe 17 inci, in timp ce lungimea totala a autovehiculului a crescut pana la pragul celor 4.550 milimetri.

Hyundai Elantra Facelift

In ceea ce priveste interiorul, fotografiile care surprins acest aspect lipsesc cu desavarsire, din pacate, pentru moment, insa este bine de stiut ca noul Hyundai Avante promite cate schimbari si aici, operate atat la nivelul plansei de bord, cat si la nivelul consolei / cotierei centrale. Iar asta nu e tot, versiunea imbunatatita a automobilului sud-coreean de clasa compacta putand a se mai lauda si cu un ecran OLED de 3.5 inci, cu scaune ventilate si, nu in ultimul rand, cu un set de fante de aer dedicate ocupantilor locurilor spate.

Referitor la gama de motorizari, noul Hyundai Avante va fi disponibil acum si in compania unui propulsor diesel de 1.6 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 126 cai putere si 279 Newton-Metri. Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si un sistem start/stop, respectiv o transmisie manuala, iar computerul de bord urmeaza a indica un consum de carburant de aproximativ 5.4 litri de motorina la 100 de kilometri. Important de mentionat, cei care viseaza la o cutie automata vor fi nevoiti sa se multumeasca cu un consum de circa 6.2 litri la 100 km.

Hyundai Elantra Facelift

Versiunea imbunatatita a automobilului de clasa compacta va ajunge in showroom-urile sud-coreene in al patrulea trimestru al acestui an. Asadar, acestea fiind spuse, ce parere ai de acest facelift? Ar trebui sa soseasca el, sub aceasta forma, si pe Batranul Continent?

Distribuie pe Facebook
mai multe