Hyundai Genesis: Limuzinele germane au un nou rival de care sa se teama!

Hyundai Genesis: Limuzinele germane au un nou rival de care sa se teama!
  • Hyundai a dezvaluit astazi noua generatie a limuzinei Genesis
  • Modelul se bucura de numeroase imbunatatiri interioare si exterioare
  • Gama de motorizari include patru propulsoare pe benzina
Distribuie pe Facebook

Atacul sud-coreenilor asupra limuzinelor german intra astazi intr-o noua etapa. Despre ce este insa vorba mai exact, ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

Dupa ce sud-coreenii de la Kia au dezvaluit la sfarsitul saptamanii trecute modelul K900, care vrea sa concureze trio-ul format din Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class, astazi a venit randul celor de la Hyundai sa prezinte in fata intregii planete alternativa lor la cele trei faimoase automobile de lux germane.

Hyundai Genesis

Cea mai noua generatie a limuzinei Hyundai Genesis, caci aceste reprezinta subiectul principal al acestei stiri, masoara 4.99 metri in lungime, 1.89 metri in latime, respectiv 1.480 metri in inaltime, fiind astfel nu doar mai inalta, ci si mai lunga comparativ cu vechiul model. Drept urmare, automobilul de lux sud-coreean se poate lauda acum cu un ampatament de pana la 3.01 metri (plus de 75 milimetri comparativ cu vechiul model), o imbunatatire care se va vedea in special din postura ocupantilor banchetei spate.

In ceea ce priveste aspectul vizual, cea mai noua generatie a limuzinei Hyundai Genesis impresioneaza printr-un design exterior impunator, ce are ca atractii principale detalii precum o grila a radiatorului supradimensionata, cu forma hexagonala, blocuri optice, atat frontale, cat si posterioare, inzestrate cu tehnologia LED, dar si jante de dimensiuni generoase.

Hyundai GenesisHyundai Genesis

La nivel de interior, automobilul de lux sud-coreean propune insertii de piele, accente de lemn, dar si numeroase dotari premium, caracteristice segmentului din care face parte. Printre acestea se numara scaunele reglabile in mod electric, cu memorie si functii de incalzire, respectiv racire, sistemul audio de inalta fidelitate, respectiv cele doua monitoare montate in spatele fotoliilor fata. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici ultimele noutati in materie de tehnologie, precum sistemele Automatic Emergency Braking (AEB), Blind Spot Detection, Head-Up Display sau Advanced Smart Cruise Control.

Cat despre gama de motorizari, cea mai noua generatie a limuzinei Hyundai Genesis este disponibila la vanzare in compania a patru propulsoare pe benzina, atat cu sase, cat si cu opt cilindri in V8, care ofera puteri cuprinse intre 257 si 425 CP. Versiunea de top ascunde sub capota un V8 de cinci litri, cu 425 CP si 519 Nm, si are nevoie de numai 240 de kilometri pe ora.

Hyundai Genesis

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Hyundai Genesis
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2013