Kia K900: Cum arata limuzina care vrea sa concureze Mercedes-ul S-Class

Kia K900: Cum arata limuzina care vrea sa concureze Mercedes-ul S-Class
  • Kia prezinta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles noua limuzina K900
  • Automobilul sud-coreean este asteptat sa soseasca la vanzare in primavara lui 2014
  • Gama de motorizari include doua optiuni pe benzina, dintre care un V6 si un V8
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua limuzina cu care sud-coreenii de la Kia spera sa dea lovitura pe piata din Statele Unite ale Americii poarta denumirea de Kia K900 si este asteptata sa soseasca la vanzare in primavara anului 2014, la un pret momentan neanuntat.

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, noua Kia K900 are planuri dintre cele mai marete: limuzina sud-coreeana spera sa concureze cu mare succes ultimele generatii ale mult mai celebrelor Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class. Dar oare chiar are vreo sansa automobilul asiatic in fata titanilor germani?

Kia K900

Desi soarta nu-i este intocmai favorabila, noua Kia K900 spera sa atraga de partea sa numerosi clienti americani datorita aspectului exterior impunator, ce iese in evidenta prin multiple detalii cromate. De asemenea, un alt punct principal de atractie regasit aici este reprezentat de blocurile optice, atat cele frontale, cat si cele posterioare, care se bucura de prezenta tehnologiei LED. Nu vor trece insa neobservate nici grila frontala proeminenta, jantele multispita pe 19 inci sau tips-urile evacuarii integrate in designul spoilerului.

Kia K900

In ceea ce priveste interiorul sau, aspect care conteaza enorm atunci cand vine vorba de achizitionarea unei limuzine, noua Kia K900 se poate lauda in primul rand cu materiale de inalta calitate, precum insertii de piele (printre care si piele perforata) sau ornamente realizate din lemn autentic. Nu lipsesc insa din peisaj nici dotarile premium, scaunele fata si spate reglabile in mod electric, inzestrate cu incalzire si ventilatie, trapa panoramica, instrumentele de bord digitale, sistemul de infotainment cu ecran de 12.3 inci sau sistemul audio de inalta fidelitate marca Lexicon, ce ofera o putere maxima de 900 W, fiind dintre cele mai reprezentative.

Kia K900

Kia K900Kia K900

Referitor la gama sa de motorizari, rivalul sud-coreean al mult mai celebrelor Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class poate fi comandat atat intr-o versiune V6 de 3.8 litri si 311 cai putere, cat si intr-o varianta V8 de cinci litri si 420 cai putere. Indiferent insa de propulsorul ales, viitorii cumparatori se vor atat de o transmisie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem de tractiune spate, ambele caracteristici facand parte din meniul standard.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Kia K900
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2013