Hyundai lanseaza in Coreea un sedan compact cu 201 CP sub capota. Vine el si in Europa?

Hyundai lanseaza in Coreea un sedan compact cu 201 CP sub capota. Vine el si in Europa?
  • Hyundai prezinta oficial noul Avante Sport
  • Automobilul sud-coreean ofera 201 cai putere
  • Meniul continua cu diverse detalii vizuale restilizate
Distribuie pe Facebook

Hyundai a lansat zilele acestea pe piata sa natala o versiune Sport a modelului Avante. Sansele ca sedanul sud-coreean de 201 CP sa ajunga si in Europa sunt destul de mari.

Il recunosti in special dupa spoilerele sale restilizate pentru un plus de sportivitate, insa si jantele din aliaj cu diamentru de 18 inch sau evacuarea dubla cu tips-uri cromate promit sa iti atraga atentia.

Cei mai atenti la detalii vor remarca, de asemenea, si inscriptia "Turbo" de la nivelul grilei frontale supradimensionate sau luminile de zi, respectiv blocurile optice posterioare echipate cu tehnologia LED.

Hyundai Avante Sport

Acestea nu sunt totusi singurele elemente la care noua versiune Hyundai Avante Sport - caci ea reprezinta principalul subiect al discutiei noastre, apleaza pentru a se diferentia de modelul standard.

Odata ajunsi la interior, pasagerii automobilului sud-coreean cu 201 cai putere sub capota vor observa imediat volanul in trei spite cu parte inferioara plata sau scaunele fata cu suport lateral marit.

Daca vine vorba in schimb despre ornamentele din fibra de carbon ce decoreaza inclusiv panoul de bord sau fetele usilor, ei bine... nu te lasa pacalit: insusi comunicatul de presa anunta ca avem de-a face cu simple imitatii.

Hyundai Avante Sport

Revenind acum la cei 201 cai putere sub capota, existenta acestora i se datoreaza unui propulsor turbo cu capacitate de 1.6 litri, ce lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte. In standard.

Pentru cei care nu tin neaparat sa-si schimbe vitezele de unii singur, noul Hyundai Avante Sport ofera in mod optional o cutie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte. Oricare ar fi, sprintul 0 - 100 km/h dureaza opt secunde.

Alte informatii despre sedanul sud-coreean de clasa compacta nu mai avem, exceptand faptul ca el se vinde si in Europa sub numele de Elantra. Ramane acum de vazut daca se va alege si aici cu o versiune Sport.

Hyundai Avante Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Hyundai Avante Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2016