Hyundai prezinta i30 Wagon, cel mai practic model din gama

Hyundai prezinta i30 Wagon, cel mai practic model din gama
  • Hyundai a lansat noul i30 Wagon
  • Este cel mai practic model din gama
  • Va debua cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Hyundai a dezvelit cea de-a treia generatie i30 Wagon, pe care urmeaza sa o prezinte oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cel mai practic model din gama constructorului sud-coreean de automobile va putea fi achizionat la scurt timp de la debutul oficial.

Daca in urma cu cateva luni Hyundai lansa noua generatie i30, acum a venit momentul sa facem cunostinta cu cel mai pratic model din gama, versiunea Wagon. La fel ca si celelalte variante de caroserie, aceasta a fost dezvoltata in Germania, insa va fi asamblata la uzina Hyundai din Cehia.

Noul i30 Wagon are acelasi ampatament de 2.650 de milimetri si aceeasi latime de 1.795 de milimetri ca si hatchback-ul, insa exceleaza la capitolul spatiu de incarcare. Cu bancheta din spate in pozitia normala, portbagajul ofera un volum de incarcare de 602 litri, insa daca o rabatezi, acesta creste la 1.650 litri, cu 8 mai mult decat modelul pe care il inlocuieste.

2017 Hyundai i30 Wagon

Gama de motorizari ramane aceeasi, versiunea de baza beneficiind de un propulsor de 1.0 litru cu 3 cilindri si 120 de cai putere. Acesta este urmat de o unitate de 1.4 litri, capabila de 140 de cai putere. Amatorii de motoare diesel vor putea opta pentru agregatul de 1.6 litri CRDi, care va fi disponibil in trei configuratii de putere: 95, 110 si 136 de cai putere.

2017 Hyundai i30 Wagon

In functie de alegerea facuta, puterea va fi transmisa exclusiv puntii fata fie prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte, fie a uneia automate cu dublu-ambreiaj si 7 rapoarte.

2017 Hyundai i30 Wagon

Lista de dotari standard include o seama de sisteme de siguranta precum un cruise control avansat sau franare de urgenta automata, iar optional clientii pot adauga un sistem de pastrare a benzii de circulatie, monitorizarea unghiului mort, asistenta pentru faza lunga sau alerta pentru traficul din spate.

2017 Hyundai i30 Wagon

Tot contra-cost, Hyundai-ul i30 Wagon poate fi configurat cu faruri full-LED, incarcare wireless pentru dispozitivele inteligente, camera de marsarier si un display de 8 inch pentru sistemul de infotainment, cu conectivitate Android Auto si Apple CarPlay.

2017 Hyundai i30 Wagon

Cea de-a treia generatie i30 Wagon va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, iar la mijlocul acestui an, gama constructorului sud-coreean de automobile se va imbogati cu noul hot-hatch i30 N cu care ne tachineaza de ceva timp.

2017 Hyundai i30 Wagon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2017 Hyundai i30 Wagon
mai multe