Hyundai pune tunurile pe S-Class. Cum arata Genesis G90, cea mai luxoasa masina a sud-coreenilor

Hyundai pune tunurile pe S-Class. Cum arata Genesis G90, cea mai luxoasa masina a sud-coreenilor
  • Hyundai prezinta la Detroit cea mai luxoasa masina din istoria sa
  • Noul Genesis G90 ofera atat un exterior impunator, cat si un interior de top
  • Gama de motorizari este formata din doua unitati si promite pana la 420 CP
Distribuie pe Facebook

Hyundai a adus la Detroit cea mai luxoasa masina din istoria sa. Noul Genesis G90 ofera la pana la 420 de cai putere si un interior de top.

Iti mai aduci aminte de Genesis G90? Anuntata cu surle si trambite la sfarsitul anului trecut, cea mai luxoasa masina din istoria celor de la Hyundai poate fi admirata in cadrul Salonului ce se desfasoara zilele acestea la Detroit.

Limuzina sud-coreenilor se remarca - dupa cum precizam si anterior, de altfel, printr-un exterior puternic si impunator, care inspira eleganta si sportivitate indiferent de unghiul din care este privit.

Grila frontala supradimensionata, blocurile optice echipate cu tehnologia LED sau infinitele accente de crom de la nivelul caroseriei reprezinta insa doar inceputul.

Genesis G90 - Galerie FotoGenesis G90 - Galerie Foto

Genesis G90 - Galerie Foto

Acelasi Genesis G90 reuseste sa puncteze inclusiv la capitolul interior, care promite sa impresioneze in special prin calitatea materialelor folosite.

Nici de dotari nu ne putem plange, cea mai luxoasa masina din istoria celor de la Hyundai oferind - printre altele - scaune reglabile electric in (pana la) 22 de moduri diferite.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, nu lipsesc din meniu nici functiile de incalzire sau ventilare de care se vor bucura atat ocupantii locurilor fata, cat si cei care aleg bancheta spate.

Ca si concurenta germana, noul Genesis G90 ofera un ecran de 12.3 inch pentru sistemul de infotaiment, controlabil prin intermediul unui joystick plasat la nivelul consolei centrale. In schimb, head-up display-ul masoara 9.7 inch.

Alte doua monitoare, de cate 9.2 inch fiecare, ne intampina in partea posterioara a limuzinei sud-coreenilor, acestea anuntand alaturi de 17 difuzoare o experienta audio-video de neuitat.

Genesis G90 - Galerie Foto

Genesis G90 - Galerie FotoGenesis G90 - Galerie FotoGenesis G90 - Galerie Foto

Genesis G90 - Galerie Foto

In ceea ce priveste gama de motorizari, cea mai luxoasa masina din istoria celor de la Hyundai a debarcat peste Ocean alaturi de doua propulsoare mari si late.

Mai exact, versiunea de baza se lauda cu un V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 de cai putere, pe cand varianta de top apeleaza la un V8 aspirat de cinci litri si aproximativ 420 CP.

Cele doua unitati sunt livrate, deloc surprinzator, in compania unei transmisii automate cu opt rapoarte si a unui sistem de tractiune spate - care poate fi inlocuit, in mod optional, cu sistemul de tractiune integrala H-TRAC.

Genesis G90 - Galerie FotoGenesis G90 - Galerie Foto

Genesis G90 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Genesis G90 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2016