I-a facut cateva poze si le-a urcat imediat pe internet. Acum toata lumea stie cum arata noua Ibiza Cupra

I-a facut cateva poze si le-a urcat imediat pe internet. Acum toata lumea stie cum arata noua Ibiza Cupra
  • Noul Seat Ibiza Cupra a fost scapat pe internet
  • Debuteaza la inceputul lunii martie la Geneva
  • Este primul model din noua era a diviziei de performanta
Distribuie pe Facebook

Internetul a fost luat cu asalt de cateva poze cu noul Seat Ibiza Cupra. Mini hot-hatch-ul spaniolilor este primul model din noua era a diviziei de performanta si va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

In contextul in care Volkswagen are in gama un mini hot-hatch in "persoana" lui Polo GTI, fanii s-au intrebat de mai multe ori de ce spaniolii de la Seat, parte a gigantului german, nu ofera asa ceva. In ciuda unor zvonuri, oficialii brand-ului din Martorell au refuzat de fiecare data sa vorbeasca despre un asemenea model.

2019 Seat Ibiza Cupra

Ei bine, cum si tacerea poate fi considerata un raspuns, ne bucuram sa vedem ca in acest caz, tacerea a insemnat ca inginerii au preferat sa lucreze in liniste deoarece pana la urma va exista un Ibiza Cupra. Mai mult decat atat, vom face cunostinta cu el la inceputul lunii martie, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi deschide portile.

2019 Seat Ibiza Cupra

Din fericire insa, nu trebuie sa asteptam pana atunci pentru a vedea cum arata noul model de performanta al spaniolilor, deoarece primele imagini cu acesta tocmai au fost publicate pe internet si preluate de toata suflarea auto.

2019 Seat Ibiza Cupra

Inainte de toate se poate observa spoiler-ul fata cu prizele de aer specifice, o buza care pare din fibra de carbon, design-ul grilei si aripa spate montata deasupra lunetei. In contextul in care divizia de performanta Cupra a devenit de curand brand de sine statator, toate emblemele Seat au fost inlocuite.

2019 Seat Ibiza Cupra

Tema sportiva este continuata si la interior, acolo unde noul Ibiza Cupra isi asteapta pasagerii cu Alcantara, ornamente care imita carbonul, accente aramii si scaune sport. Tot aici observam si levierul cutiei de viteze, care indica faptul ca mini hot-hatch-ul dispune de o transmisie automata, cel mai probabil cu sase trepte si dublu-ambreiaj.

2019 Seat Ibiza Cupra

Avand in vedere ca imparte platforma cu Polo GTI, nu ar fi nicio surpriza sa gasim sub capota propulsorul de 2.0 litri turbo, care in cazul geamanului german dezvolta 200 de cai putere si 320 Nm cuplu.

2019 Seat Ibiza Cupra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2019 Seat Ibiza Cupra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2018