I-a lasat pe toti cu gura cascata. Uite cum arata PE VIU noul Mercedes CLS!

I-a lasat pe toti cu gura cascata. Uite cum arata PE VIU noul Mercedes CLS!
  • Mercedes a prezentat oficial noul CLS
  • Automobilul german ofera trei unitati turbo
  • Vanzarile vor demara in luna martie 2018
Distribuie pe Facebook

Mercedes a dezvaluit la sfarsitul saptamanii trecute, in premiera mondiala, cea de-a treia generatie a modelului care a inventat clasa coupe-urilor cu patru portiere, CLS.

Asa cum a promis inca de la jumatatea lunii trecute, Mercedes a prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Los Angeles - eveniment ce se desfasoara intre 1 si 10 decembrie, generatia cu numarul trei a celebrului CLS.

Urmand a-si face aparitia in showroom-urile din intreaga lume incepand cu primavara anului 2018, modelul care a inventat clasa coupe-urilor cu patru portiere iese acum in evidenta printr-un design exterior mai agresiv ca oricand.

Prizele de aer de dimensiuni mai mult generoase, blocurile optice angulare sau contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat se numara printre principalele atractii intalnite la nivelul caroseriei.

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze realeMercedes CLS - Poze realeMercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

In ceea ce priveste departamentul interior, autoturismul german imprumuta cateva dintre caracteristicile actualelor E si S-Class, inclusiv configuratia cu doua display-uri de 12.3 inch pentru afisarea tuturor informatiilor vitale.

Sub capota, cea de-a treia generatie a celebrului Mercedes CLS anunta o gama de motorizari formata din trei propulsoare turbo cu sase cilindri in linie, dintre care numai una singura pe benzina si doua diesel-uri.

Mai precis, batalia pentru clienti sa va da intre urmatoarele optiuni:

- CLS 350d cu motor de 2.9 litri, ce dezvolta 286 CP si 600 Nm;

- CLS 400d cu motor de 2.9 litri, dar 340 CP si 700 Nm sub capota;

- CLS 450 cu motor de 3 litri si 367 CP, plus functie EQ Boost si alti 22 CP.

Potrivit primelor date oficiale, fiecare dintre cele trei unitati enuntate in randurile anterioare - chiar si benzinarul insotit de un sistem elecric pe 48 V, se vor bucura in standard de un sistem de tractiune integrala 4Matic.

Tot la capitolul tehnologie, modelul care a inventat clasa coupe-urilor cu patru portiere mai propune, fara sau in schimbul unor costuri suplimentare, si faruri MULTIBEAM LED ori suspensie AIR BODY CONTROL.

Totodata, automobilul german se mai poate lauda si cu iluminare ambientala in 64 de culori sau deja celebra dotare ENERGIZING, care schimba anumite setari - printre care si ale climatizarii, in functie de starea / necesitatile soferului.

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze realeMercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes CLS - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2017