I-au gasit cateva defecte, asa ca luna viitoare vor lansa pe piata o versiune imbunatatita. VIDEO

I-au gasit cateva defecte, asa ca luna viitoare vor lansa pe piata o versiune imbunatatita. VIDEO
  • Mercedes prezinta la Frankfurt o versiune imbunatatita a modelului S-Class Cabriolet
  • Decapotabila germana ii va calca pe urme versiunii in patru portiere, relansata in aprilie
  • La Frankfurt soseste si facelift-ul pregatit de compania germana pentru S-Class Coupe
Distribuie pe Facebook

Mandria companiei Mercedes, varianta decapotabila a navei amiral S-Class, va primi un facelift cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie.

Lista premierelor mondiale pe care marii producatori auto le pregatesc de zor pentru editia din acest a Salonului International de la Frankfurt, eveniment desfasurat in perioada 14 - 24 septembrie, continua astazi cu un nou nume.

Vorbim, mai exact, despre versiunea imbunatatita a modelului Mercedes S-Class Cabriolet, al carei debut iminent a fost anuntat in urma cu doar cateva momente de oficialii companiei germane prin intermediul unui teaser video de 30 secunde.

Respectivul material nu vine insotit, din pacate, si de o serie de informatii care sa detalieze noutatile decapotabilei din Stuttgart, insa este de asteptat ca aceasta sa primeasca aceleasi modificari precum variata in patru portiere, relansata in aprilie.

In cazul in care presupunerea anterioara se va adeveri, atunci meniul modelului Mercedes S-Class Cabriolet se va imbogati cu blocuri optice redesenate, motorizari mai puternice ca in prezent si, totodata, sisteme de siguranta activa imbunatatite.

Potrivit datelor disponibile la acest moment, varianta perfectionata a decapotabilei de lux din Stuttgart va fi insotita in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt de un facelift similar aplicat omologului sau cu plafon fix.

Dupa cum precizam si in urma cu numai doua zile, oficialii companiei germane vor mai dezvalui cu ocazia evenimentului desfasurat in perioada 14 - 24 septembrie inclusiv un GLC pe hidrogen, o compacta electrica, dar si noul Project One.

Distribuie pe Facebook
mai multe