I se mai spune si Rolls-ul saracului, dar nu este deloc ieftina. Uite cat va costa masina cu suicide doors si...

  • Un oficial al companiei Lincoln vorbeste pentru prima oara despre preturile editiei Continental 80th Anniversary Coach Door
  • Noua masina americana cu usi ca de Rolls-Royce si scaune individuale in spate va costa, aparent, peste 100.000 de dolari
  • Productia editiei Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door va fi limitata la 80 de exemplare pentru versiunea 2019
Distribuie pe Facebook

... scaune individuale in spate. Suma ceruta de Lincoln pentru noul Continental 80th Anniversary Coach Door Edition depaseste orice limita a imaginatiei.

La numai o singura zi de la premiera sa mondiala, un oficial al companiei Lincoln a confirmat una dintre cele mai mari temeri legate de noua editie Continental 80th Anniversary Coach Door.

Asa cum se specula in presa de peste Ocean, masina americana cu usi ca de Rolls-Royce si scaune individuale in spate urmeaza sa coste o avere: peste 100.000 de dolari, mai precis.

Vorbim astfel despre o suma de aproximativ doua ori mai mare comparativ cu pretul versiunii de baza a modelului Lincoln Continental, care depaseste cu putin pragul celor 46.000 de dolari.

Ce este drept, noua masina americana cu usi ca de Rolls-Royce si scaune individuale in spate va fi oferita intr-o serie limitata, care nu depaseste 80 de exemplare pentru varianta 2019.

Totodata, editia speciala Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door se mai poate lauda si cu o serie de elemente unice, precum ampatamentul mai mare cu putin peste 15 centimetri.

Noua masina americana cu usi ca de Rolls-Royce si scaune individuale in spate dispune inclusiv de o numeroase dotari standard, printre care si scaune cu reglare electrica in 30 de moduri.

Sub capota, editia speciala Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door gazduieste o motorizare cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitatea de trei litri, care produce 400 CP si 542 Nm.

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition
mai multe