I se mai spune si X6-le saracului. Fa cunostinta cu noul Teramont X, primul SUV coupe de la Volkswagen

I se mai spune si X6-le saracului. Fa cunostinta cu noul Teramont X, primul SUV coupe de la Volkswagen
  • Volkswagen prezinta la Shanghai primul SUV coupe din istoria companiei
  • Noul Teramont X este construit pe celebra platforma modulara MQB
  • Pachetul cu motorizari include doua benzinare turbo de pana la 300 CP
Distribuie pe Facebook

Volkswagen prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Shanghai primul SUV cu alura de Coupe din istoria companiei. Noul Teramont X va fi disponibil la vanzare in doua variante de motorizare, ambele pe benzina si cu pana la 300 CP sub capota.

In timp ce pe Coasta de Est a Americii este asteptata cu nerabdare editia din acest an a evenimentului New York International Motor Show, al carei debut a fost programat pentru data de 19 aprilie, de cealalta parte a globului pamantesc se intampla lucruri extrem de importante pentru viitorul industriei constructoare de masini. Cum ar fi premiera mondiala a noului Teramont X, primul SUV cu alura de Coupe din istoria companiei Volkswagen, din cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Volkswagen Teramont X

Construit pe celebra platforma modulara MQB, folosita inclusiv de produse precum SEAT Ibiza, Audi A3 sau Skoda Kodiaq, vehiculul in cauza anunta o lungime de aproape cinci metri, in timp ce lungimea se apropie de 2.000 de milimetri. Inaltimea care depaseste cu putin 1.7 metri si ampatamentul cu o valoare apropiata de pragul celor 3.000 de milimetri completeaza lista dimensiunilor.

Din punct de vedere estetic, noul Teramont X foloseste aceeasi reteta precum modelul original, cu mentiunea ca primul SUV cu alura de Coupe din istoria companiei Volkswagen aduce cateva schimbari la nivel de parte posterioara. In ceea ce priveste departamentul interior, imaginile care surprind cabina masinii prezentate cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Shanghai lipsesc cu desavarsire, insa nu exista motive reale pentru o schimbare majora.

Acum, daca vine vorba despre optiunile disponibile in cadrul compartimentului motor, masina construita pe celebra platforma modulara MQB va fi comercializata alaturi de doua benzinare mari si late. Intr-o alta ordine de idei, marea batalie se va da intre un 2.0 TSI cu 186 sau 220 CP sub capota si un VR6 turbo cu capacitatea de 2.5 litri, despre care se spune ca produce undeva in jurul a 300 de cai putere.

Volkswagen Teramont X

Volkswagen Teramont X

Volkswagen Teramont X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Teramont X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2019