I se mai spune si X6-le saracului. Uite cum arata pe viu primul SUV Coupe de la Skoda

I se mai spune si X6-le saracului. Uite cum arata pe viu primul SUV Coupe de la Skoda
  • Skoda prezinta la Guangzhou, in China, primul sau SUV Coupe
  • Noul Kodiaq GT este construit pe platforma MQB a Grupului VW
  • Sub capota se ascunde un 2.0 TSI cu pana la 226 cai putere
Distribuie pe Facebook

Ajuns la editia cu numarul 16, Salonul Auto ce se desfasoara zilele acestea la Guangzhou, in China, marcheaza debutul primului SUV Coupe din istoria companiei Skoda.

Noul Kodiaq GT, caci despre el este vorba in cazul de fata, are la baza celebra platforma MQB a Grupului Volkswagen, pe care mai sunt construite modele precum Audi A3, Volkswagen Passat sau chiar SEAT Ateca, daca vrei.

Design-ul exterior al primului SUV Coupe de la Skoda inspira agresivitate si performanta, cu toate ca lista cu optiuni la nivel de motorizare nu va include - cel putin initial, un benzinar mai mare de doi litri.

Ce este drept, propulsorul respectiv vine in doua variante diferite de putere, clientii noului Kodiaq GT avand de ales intre 186 si 226 CP - o valoare demna de un Volkswagen Golf GTI, daca aducem in discutie versiunea de top.

In functie de configuratia finala, fisa cu specificatii tehnice a primului SUV Coupe de la Skoda va fi completata de o cutie automata cu dublu ambreiaj si fie un sistem de tractiune fata, fie un sistem de tractiune integrala.

Asa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, noul Kodiaq GT va avea o disponibilitate limitata - cel putin la momentul de fata, oficialii companiei aflate in portofoliul Volkswagen alegand China ca unica piata de desfacere.

Un succes rasunator ar putea aduce primul SUV Coupe de la Skoda si pe strazile Europei, numai dupa ce oficialii producatorului vor reusi sa gaseasca insa o fabrica (mai) libera pentru a putea demara procesul de asamblare.

Skoda Kodiaq GT - Poze reale

Skoda Kodiaq GT - Poze reale

Skoda Kodiaq GT - Poze reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2018