I se va spune si Bentley-ul saracului. Noul model de lux al britanicilor ofera doar un V6

I se va spune si Bentley-ul saracului. Noul model de lux al britanicilor ofera doar un V6
  • I se va spune si Bentley-ul saracului
  • Noul model de lux al britanicilor ofera doar un V6
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea insa, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.3 secunde.

La mai bine de sapte ani de la prezentarea variantei V8, Bentley a luat decizia de a introduce o noua versiune de motorizare pentru masina de lux comercializata sub denumirea de Flying Spur. Oferita alaturi de indicativul Hybrid, aceasta a pregatit, sub capota, un benzinar cu doar sase cilindri si capacitatea de 2.9 litri.

Unitatea cu doua turbine si o putere maxima de 416 CP este insotita de un motor electric de 136 CP, alimentat de o baterie de 14.1 kWh.

Bentley Flying Spur Hybrid

Astfel, primul Flying Spur Hybrid vine cu pana la 544 CP pe ambele punti. De unde si timpul de doar 4.3 secunde necesar rezolvarii problemei legate de acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, Bentley promitandu-le amatorilor de performanta si o viteza maxima de 285 de kilometri pe ora, conform comunicatului de presa.

Respectiva masina se mai poate lauda, totodata, si cu o autonomie de peste 700 de kilometri, aparent un record pentru gama din Crewe.

Programat sa ajunga pe strazi inainte de finele anului 2021, noul Flying Spur Hybrid se remarca printr-un design extrem de familiar, singurele diferente majore venind sub forma logo-urile care anunta prezenta sub capota a unui sistem PHEV. Si, daca mai trebuia precizat, a portului de incarcare pentru bateria mentionata anterior.

De cealalta parte a portierelor, in cabina, respectiva creatie adopta instrumente de bord restilizate, in ton cu motorizarea de sub capota.

Bentley Flying Spur Hybrid

Bentley Flying Spur Hybrid

Bentley Flying Spur Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Bentley Flying Spur Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2021