I se va spune si BMW-ul saracului. Bavarezii lanseaza noul 218i Coupe cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.7 secunde. Cat costa in Romania

I se va spune si BMW-ul saracului. Bavarezii lanseaza noul 218i Coupe cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.7 secunde. Cat costa in Romania
  • I se va spune si BMW-ul saracului
  • Bavarezii lanseaza noul 218i Coupe cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.7 secunde
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv - impartit in doua zone de lucru diferite.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 11 luni, inca din prima parte a verii trecute, noul Seria 2 Coupe se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor sai se regaseste - de doar cateva saptamani, si o varianta comercializata sub indicativul 218i, alaturi de un motor 2.0 turbo cu numai 156 CP.

BMW Seria 2 Coupe

Disponibila exclusiv in compania unei transmisii automate cu opt rapoarte, la preturi incepand de la aproximativ 37.783 de euro - daca vine vorba despre piata din Romania, respectiva masina a producatorului bavarez necesita undeva in jurul a 8.7 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului 0-100 km/h. Cu pedala de acceleratie la podea, viteza maxima urca pana la 224 km/h.

Acelasi model oferit de BMW sub numele de 218i Coupe se bucura - in standard, si de faruri cu LED, de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. Plus senzori de parcare fata/spate, ornamente exterioare Shadow Line, elemente interioare Dark Graphite, o tapiterie realizata din piele sintetica si stofa, climatizare cu reglare pe trei zone si - aparent, un display curbat masiv.

Suspensia, franele si pachetul estetic M Sport, trapa cu actionare electrica, jantele din aliaj cu diametrul de 18 sau 19 inch - in functie de preferintele cumparatorilor, farurile adaptive cu LED, tapiteria realizata din piele sintetica si Alcantara sau piele Vernasca si iluminarea ambientala sunt, in schimb, optionale. Similar scaunelor cu reglare electrica si functie de incalzire, pilotului automat activ etc.

BMW Seria 2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze BMW Seria 2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2022