Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie. Galerie FOTO completa

Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie. Galerie FOTO completa
  • Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, o motorizare turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri livreaza ambelor punti nici mai mult, nici mai putin de 374 de cai putere.

Deconspirata de cateva imagini ajunse - mai devreme decat era planificat, pe internet, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de compania BMW sub denumirea de Seria 2 Coupe a renuntat, cu doar cateva momente in urma, la toate secretele sale de ordin stilistic si, evident, tehnic. Privita de la exterior spre interior, noua masina cu tractiune spate a producatorului din Munchen se remarca printr-un design extrem de controversat la nivel de caroserie, cu prizele de aer frontale si blocurile optice posterioare aflandu-se in centrul atentiei, daca mai era nevoie de o astfel de precizare.

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

In cabina, de cealalta parte a portierelor, reteta disponibila in cazul de fata prezinta cateva elemente extrem de familiare, printre care si instrumentele de bord digitale, comenzile instalatiei de climatizare, consola centrala si display-ul color caracteristic sistemului de infotainment.

Disponibila la vanzare din 2022 si construita in Mexic, la fabrica din San Luis Potosi, cea mai noua generatie a gamei comercializate de compania BMW sub denumirea de Seria 2 Coupe este mai lunga, mai lata si, in contrast, mai scunda comparativ cu vechea masina. Sub capota, producatorul din Munchen a pregatit doua unitati cu patru cilindri in linie, ambele cu capacitatea de doi litri: un benzinar de aproximativ 184 de cai putere si 300 de Newton-Metri, respectiv un diesel cu undeva in jurul a 190 de cai putere si 400 de Newton-Metri, asa cum reiese din primele informatii si detalii oficiale.

Ca toata lumea sa fie multumita, va fi oferita si o versiune de performanta inca de la bun inceput, varianta M240i xDrive bucurandu-se de o motorizare turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri livreaza ambelor punti nici mai mult, nici mai putin de 374 de cai putere.

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze BMW Seria 2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2021