I se va spune si BMW-ul saracului. Bavarezii lanseaza noul 318i cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.4 secunde

  • BMW anunta diferite noutati pentru luna martie
  • Printre acestea si un 318i cu motor de 156 CP
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv un 120d
Distribuie pe Facebook

Seria imbunatatirilor pregatite de specialistii producatorului auto din Munchen continua cu un sistem de propulsie micro-hibrid pentru versiunea 320d.

Incepand cu luna martie a acestui an, clientii celei mai recente generatii a modelului BMW Seria 3 vor avea la dispozitie o noua versiune de motorizare. Comercializata sub indicativul 318i, respectiva masina urmeaza sa gazduiasca sub capota un benzinar turbo de doi litri si doar 156 de cai putere, potrivit primelor informatii.

Bavarezii de la BMW mai anunta si ca automobilul in cauza va oferi un cuplu maxim de numai 250 Nm, fisa cu specificatii tehnice continuand cu timpul de 8.4 secunde necesar realizarii sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora (8.7 secunde pentru Touring).

Noutati de la BMW

Acum, daca vine vorba despre valoarea din dreptul vitezei de top, ei bine... noul 318i promite sa accelereze pana la 223 km/h atunci cand este servit in varianta berlina. In ceea ce-i priveste pe cumparatorii modelului cu o caroserie in cinci portiere, acestia vor fi nevoiti sa se multumeasca cu mai putin: 220 de kilometri pe ora.

Pe langa automobilul cu un benzinar turbo de doi litri si 156 de cai putere in compartimentul motor, luna martie va mai marca si debutul unui sistem micro-hibrid in dotarea standard a masinilor 320d / 320d xDrive Sedan si 320d / 320d xDrive Touring.

De un tratament similar, care se traduce printr-un starter-generator pe 48 de volti si o baterie aditionala, menit sa imbunatateasca atat acceleratia, cat si consumul de carburant, se va bucura si modelul X3 xDrive20d. O astfel de afirmatie este insa valabila, deloc surprinzator, daca vine vine vorba despre varianta X4 xDrive20d, evident.

Intr-un final, specialistii producatorului din Munchen vor mai introduce in aceeasi luna martie si un model 120d cu propulsor diesel de doi litri si 190 de cai putere, noi echipamente standard pentru Seria 7 si Seria 8, plus tapiterii proaspete pentru X5, X6 si X7.

Noutati de la BMW

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noutati de la BMW
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2020