I se va spune si Lexus-ul saracului. Japonezii lanseaza noul LBX cu platforma de Toyota Yaris si motor de 136 CP. Cat costa

I se va spune si Lexus-ul saracului. Japonezii lanseaza noul LBX cu platforma de Toyota Yaris si motor de 136 CP. Cat costa
  • I se va spune si Lexus-ul saracului
  • Japonezii lanseaza noul LBX cu platforma de Toyota Yaris si motor de 136 CP. Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni si jumatate, inca din a doua parte a anului precedent, primul Lexus LBX din istorie a revenit - de curand, sub lumina intensa a refectoarelor. Explicatia: japonezii au dezvaluit recent, chiar la inceputul acestei saptamani, primele informatii si detalii cu privire la nota de plata a modelului asamblat pe arhitectura lui Toyota Yaris, pretul de vanzare pornind - in Germania, de la 33.690 de euro.

Lexus LBX - Galerie foto

Lexus LBX - Galerie foto

In versiunea de baza, un sistem de propulsie hybrid - compus dintr-o unitate in trei cilindri, cu capacitate de 1.5 litri, pe benzina, plus un motor electric, livreaza rotilor - prin intermediul unei cutii e-CVT, undeva in jurul a 136 de cai putere, varianta cu pricina reusind astfel sa sprinteze de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in 9.2 secunde. O viteza de top de doar 170 km/h completeaza - alaturi de un consum mediu de numai 4.4 litri la 100 de kilometri, fisa tehnica a masinii in cauza.

Cel mai accesibil LBX se mai poate lauda si cu o echipare standard deloc neglijabila, cumparatorii din Germania fiind intampinati de faruri cu LED, de jante din aliaj - cu diametrul de 17 inch, de ceasuri de bord partial digitale. Acelasi Lexus cu platforma de Toyota Yaris mai ofera - in schimbul sumei de 33.690 de euro, si o camera video pentru mersul in marsarier, tapiterie din stofa, display central cu diagonala de 9.8", climatizare cu reglare automata.

Lexus LBX - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (200) Poze Lexus LBX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2024