I se va spune si Maybach-ul saracului. Mercedes lanseaza noul Maybach S480 cu motor in sase cilindri

I se va spune si Maybach-ul saracului. Mercedes lanseaza noul Maybach S480 cu motor in sase cilindri
  • I se va spune si Maybach-ul saracului
  • Mercedes lanseaza noul Maybach S480 cu motor in sase cilindri
Distribuie pe Facebook

Disponibil initial doar pe piata din China, controversatul model ar putea ajunge ulterior si pe Batranul Continent.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ cinci luni - inca de la sfarsitul toamnei trecute, noul Mercedes-Maybach S-Class este asteptat sa-si faca aparitia in showroom-urile europene alaturi de motoare V8 si chiar cu 12 cilindri in dotare. Pe piata din China - in schimb, lista optiunilor puse la dispozitia clientilor va cuprinde inclusiv o motorizare I6 cu tehnologie mild-hybrid si capacitatea de trei litri.

Comercializat sub denumirea de S480, modelul cu pricina vine cu 367 de cai si 500 Nm pe ambele punti, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 5.8 secunde - potrivit presei locale.

Mercedes-Maybach S480

Oferit la preturi care pornesc de la echivalentul a peste 186.000 de euro - la cursul de schimb al zilei de astazi, controversatul Mercedes-Maybach S480 se bucura in standard si de jante pe 19 inch, plus faruri cu LED. De pe respectiva lista nu lipsesc insa - de asemenea, nici trapa panoramica, display-ul central cu tehnologie OLED si diagonala de 12.8 inch, tapiteria din piele, scaunele multifunctionale etc.

La polul opus regasim blocurile optice frontale capabile sa proiecteze simboluri pe asfalt si masajul pentru gambe - disponibile contracost, spre marea dezamagirea a clientilor modelului cu pricina.

Asa cum precizam si anterior - inca de la inceputul acestui material, versiunea cu o unitate in numai sase cilindri a noului Mercedes-Maybach S-Class ar putea sosi si pe Batranul Continent - sub o alta denumire, aparent: S450. Daca speculatiile si zvonurile si tot ce se mai spune cu privire la subiectul in cauza se vor dovedi a fi adevarate sau doar simple exagerari, nu ramane decat de asteptat si vazut.

Mercedes-Maybach S480

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Maybach S480
mai multe