Mercedes prezinta oficial noul REGE al limuzinelor de lux. Cum arata in realitate noul Mercedes-MAYBACH S-Class!

Mercedes prezinta oficial noul REGE al limuzinelor de lux. Cum arata in realitate noul Mercedes-MAYBACH S-Class!
  • Mercedes prezinta oficial noul REGE al limuzinelor de lux
  • Cum arata in realitate noul Mercedes-MAYBACH S-Class!
Distribuie pe Facebook

Cel mai luxos si opulent membru al familiei de modele W223 va fi disponibil la vanzare inclusiv in compania unui propulsor cu 12 cilindri, doua turbine si 630 de cai putere.

Anuntat in cursul zilei de ieri, la doar cateva saptamani dupa ce a fost surprins in compania unui minimum de camuflaj, cel mai recent Mercedes-Maybach S-Class din istorie stie cu siguranta cum sa impresioneze. Privit de la exterior spre interior, noul rege al limuzinelor de lux se remarca numaidecat prin caroseria in doua culori si scaunele spate individuale.

Inutil de mentionat, cel mai luxos si opulent membru al familiei de modele W223 propune inclusiv nenumarate detalii cromate, plus insertii de piele fina, pachetul vizual continuand cu ornamente din lemn, jante de pana la 21 de inch, cusaturi sub forma de carouri si logo-uri iluminate.

Programat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri incepand cu lunile urmatoare, cel mai recent Mercedes-Maybach S-Class se mai poate lauda si cu un total de pana la cinci display-uri color, dar si cu masaj pentru gambe, suport pentru picioare, si chiar incalzire pentru ceafa si umeri. Nu lipsesc din peisaj nici farurile digitale sau portierele cu actionare de la buton.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, cel mai luxos si opulent membru al familiei de modele W223 vine cu trei optiuni diferite in compartimentul motor, printre care si un benzinar cu 12 cilindri in V, doua turbine surapdimensionate, o capacitate de sase litri, plus 630 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe