I se va spune si Mercedes-ul saracului. Nemtii lanseaza noul CLS cu motor diesel de 1.9 litri. Cat costa in Romania

I se va spune si Mercedes-ul saracului. Nemtii lanseaza noul CLS cu motor diesel de 1.9 litri. Cat costa in Romania
  • I se va spune si Mercedes-ul saracului
  • Nemtii lanseaza noul CLS cu motor diesel de 1.9 litri
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele si scaune fata cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru saptamani - chiar la inceputul lunii aprilie a anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate sub denumirea de Mercedes CLS a fost lansata de curand, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 76.150 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Lista cu optiuni in materie de propulsoare porneste cu o versiune botezata 220 d si pusa in miscare de o motorizare diesel cu doar patru cilindri in linie si o capacitate de 1.950 de centimetri cubi.

Acompaniata de o transmisie automata cu noua rapoarte - care livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 194 de cai putere, plus 400 de Newton-Metri, cea mai accesibila varianta a noului Mercedes CLS are nevoie de 7.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Viteza maxima: circa 235 de kilometri pe ora.

Daca vine vorba, in schimb, despre consumul de carburant, fisa cu specificatii de ordin tehnic a configuratiei pe nume 220 d scoate la iveala o medie de 4.8 - 5.1 litri la (fiecare) 100 de kilometri.

In versiunea de baza, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de CLS se bucura - in standard, si de jante pe 19 inch sau faruri cu LED. Fara costuri suplimentare sunt oferite si tapiteria din piele, incalzirea pentru scaunele fata, pachetul AMG, sistemul de infotainment MBUX, incarcarea wireless a telefonului.

Suspensia pe aer, instalatia audio cu tehnologie 3D Surround de la Burmester, dar si trapa electrica sau navigatia cu realitate augmentata se numara printre dotarile optionale ale variantei cu pricina.

Cea mai recenta iteratie a gamei comercializate sub denumirea de Mercedes CLS se mai vinde - pe piata din Romania, in sase configuratii diferite. Pe langa optiunea pe nume 220 d, clientii mai au la dispozitie si un 300 d 4Matic, un 400 d 4Matic, un 350, un 450 4 Matic si, evident, un AMG 53 4Matic+ (foto), potrivit configuratorului oficial.

Mercedes CLS Facelift

Mercedes CLS Facelift

Mercedes CLS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Mercedes CLS Facelift
mai multe