I se va spune si Mercedes-ul saracului. Nemtii lanseaza noul G-Class cu motor I4 de 2.0 litri

I se va spune si Mercedes-ul saracului. Nemtii lanseaza noul G-Class cu motor I4 de 2.0 litri
  • I se va spune si Mercedes-ul saracului: nemtii lanseaza noul G-Class cu motor I4 de 2.0 litri
  • Fa cunostinta cu noul G 350, surprins de curand pe strazile Chinei, alaturi de 300 CP si 400 Nm
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes G-Class cu motor in doar patru cilindri si capacitatea de numai doi litri? Fa cunostinta cu noul G 350, surprins de curand pe strazile Chinei.

Lansat cu surle si trambite acum mai bine de doi ani, in cadrul Salonului Auto International Nord-American de la Detroit din 2018, cel mai nou Mercedes G-Class din istorie se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si variante de motorizare, niciuna insa cu mai putin de sase cilindri in dotare.

Meniul pus la bataie in prezent de legendarul off-roader german se va schimba, ce este drept, chiar in perioada imediat urmatoare, cand compania producatoare va condimenta reteta actuala cu un model... in doar patru cilindri, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Mercedes G 350 pentru China

Proiectat special pentru clientii din China, acolo unde propulsoarele mari au parte de taxe pe masura capacitatii cilindrice, noul Mercedes G 350 gazduieste aparent in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si undeva in jurul a 300 de cai putere. Cuplul maxim, in schimb, se ridica la 400 Nm.

Echipamentul oferit in standard de respectiva versiune de motorizare a off-roader-ului german continua cu o transmisie automata in noua rapoarte - care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune integrala, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare.

Din punct de vedere vizual, modelul comercializat sub denumirea de Mercedes G 350, in compania unui motor I4 de doi litri, nu pare sa aduca nimic nou comparativ cu celelalte variante disponibile. Lansarea oficiala va avea loc aparent in cursul lunii septembrie, dupa cum scrie presa auto din China.

Mercedes G 350 pentru China

Mercedes G 350 pentru China

Mercedes G 350 pentru China

Mercedes G 350 pentru China

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes G 350 pentru China
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 August 2020