I se va spune si Mercedes-ul saracului. Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP. Cum arata in realitate

I se va spune si Mercedes-ul saracului. Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP. Cum arata in realitate
  • I se va spune si Mercedes-ul saracului
  • Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 29.314 euro - potrivit configuratorului local.

Anuntat oficial in urma cu doar cateva zile - la finalul saptamanii trecute, primul Mercedes T-Class stie, cu siguranta, cum sa atraga toata atentia asupra sa. Urmand sa isi faca aparitia pe strazi inainte ca (si) anul 2022 sa devina istorie - pe parcursul lunilor viitoare, respectivul van "premium" - dupa cum au tinut nemtii (mortis) sa il catalogheze, foloseste aceeasi platforma cu tractiune fata precum Renault Kangoo, daca mai era nevoie, inca o data, de mentionat.

Mercedes T-Class

Seria vestilor "bune" continua cu o gama de motorizari ce aduce - mai mult sau mai putin, aminte de Dacia Duster Facelift, marea batalie pentru cumparatori dandu-se, asa cum afirmam si la momentul lansarii mondiale, intre un benzinar de 1.332 cmc si un diesel cu o capacitate cilindrica de 1.5 litri.

Mai precis, lista cu optiuni debuteaza - in ordinea crescatoare a puterii maxime, cu o versiune 160 d de numai 95 CP si continua cu o varianta 160 ce isi va "intampina" clientii alaturi de 102 CP. Propunerea primului Mercedes T-Class cuprinde inclusiv o "aroma" 180 d sinonima cu 116 CP, pe cand configuratia de top a respectivului van premium - comercializata de nemti sub indicativul 180, se bucura de o herghelie cu 131 CP, conform unui comunicat de presa.

Livrarea valorilor se va face, intotdeauna, indiferent de savoarea aleasa, catre rotile de pe puntea fata - de aceasta operatiune urmand a se ocupa, in functie de diferite variabile, fie o transmisie manuala cu sase rapoarte, fie o cutie automata cu dublu ambreiaj si un numar de sapte trepte de viteza.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Mercedes T-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2022