I se va spune si Mercedes-ul saracului. Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP

I se va spune si Mercedes-ul saracului. Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP
  • I se va spune si Mercedes-ul saracului
  • Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP
Distribuie pe Facebook

Construit pe aceeasi platforma precum actualul Renault Kangoo, primul T-Class din istoria planetei Pamant "pluseaza" cu o gama de motorizari ce aduce aminte de Dacia Duster Facelift.

Mercedes continua seria lansarilor controversate si prezinta publicului larg noul T-Class, un van "premium" - tin nemtii sa precizeze in comunicatul oficial de presa, cu o lungime de aproape 4.5 metri si platforma de Renault Kangoo. Asteptat sa isi faca aparitia in showroom-uri la un pret mai mic de 30.000 de euro, respectivul model a pregatit o gama de motorizari ce aduce aminte de Dacia Duster Facelift - cu viitorii cumparatori urmand sa aiba de ales intre un benzinar de 1.332 cmc si un diesel de 1.5 litri, evident.

Mercedes T-Class

Mercedes T-Class

Mercedes T-Class

Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, meniul disponibil debuteaza - in ordinea crescatoare a puterii, cu o versiune 160 d de numai 95 CP si continua cu o varianta 160 ce isi "intampina" clientii alaturi de 102 CP.

Acelasi Mercedes T-Class va mai pune la dispozitia persoanelor interesate sa detina controversatul model "de lux" al nemtilor si o configuratie 180 d cu undeva in jurul a 116 CP sub capota, in timp ce optiunea de top - pe nume 180, beneficiaza de 131 CP. Livrarea respectivelor valori catre roti se va face - oarecum inutil de mentionat, fie prin intermediul unei transmisii manuale in sase rapoarte, fie printr-o cutie DCT acompaniata de sapte trepte de viteza, performantele in linie dreapta urmand a fi anuntate ulterior.

Noul van "premium" - cu platforma de Renault Kangoo si o gama de motorizari ce aduce aminte de Dacia Duster Facelift, se bucura in standard si de aer conditionat, ceasuri cu design analog si display central de sapte inch.

Mercedes T-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Mercedes T-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2022