I se va spune si Porsche-le saracului. Noul model de lux al nemtilor ascunde sub capota un motor de Volkswagen Golf. Cat costa in Romania

I se va spune si Porsche-le saracului. Noul model de lux al nemtilor ascunde sub capota un motor de Volkswagen Golf. Cat costa in Romania
  • I se va spune si Porsche-le saracului
  • Noul model de lux al nemtilor ascunde sub capota un motor de Volkswagen Golf
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie realizata - doar partial, ce este drept, din piele.

Anuntat la finalul saptamanii trecute - in ultimele zile ale lunii februarie, primul Macan T din istorie a fost lansat, de curand, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la o suma de 72.522 de euro - conform informatiilor publicate pe site-ul distribuitorului local al marcii Porsche.

Sub capota, noul model de lux al nemtilor ascunde - asa cum precizam si anterior, de altfel, o versiune cu 265 de cai a celebrului motor EA888 cu patru cilindri si o capacitate de doi litri. Livrarea puterii maxime se va face catre ambele punti, printr-o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora va avea nevoie de aproximativ 6.2 secunde pentru a-si gasi rezolvarea. Ulterior, acul vitezometrului isi va continua incursiunea - daca mai trebuia mentionat, pana la 232 km/h.

Disponibila - pe piata din Romania, in schimbul unei sume care pleaca de la 72.522 de euro, respectiva varianta va pune la dispozitia viitorilor sai cumparatori o lista cu dotari standard ce cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie realizata, doar partial, ce este drept, din piele, potrivit configuratorului local.

Un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, dar si senzorii de parcare - fata si spate, sau scaunele cu reglare electrica si functie de incalzire pentru sofer, pilotul automat si radioul digital completeaza meniul de baza. Printre altele - cum este si cazul volanului cu design in trei spite.

Porsche Macan T

Porsche Macan T

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Macan T
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2022